Η επιστροφή της Φαίης Σκορδά και η θέση της για όσα βίωσε

Η επιστροφή της Φαίης Σκορδά και η θέση της για όσα βίωσε

Η παρουσιάστρια ανάρρωσε πλήρως από την «επιδρομή» του κορωνοϊού και βρέθηκε ξανά στην θέση της.

Η Φαίη Σκορδά, αν και δεν είχε συμπτώματα, είχε υποβληθεί στο τεστ, γιατί είχε βρεθεί σε χώρους που υπήρχαν κρούσματα και είχε βγει θετική. Έκτοτε, παρέμενε σπίτι της σε αυστηρή καραντίνα, όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ, ενώ ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον προσωπικό της γιατρό.

Την Δευτέρα και, αφού είχε περάσει η καραντίνα των 14 ημερών, επέστρεψε κανονικά στις υποχρεώσεις της και στην παρουσίαση της εκπομπής της «Πρωινό».

«Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές μέρες, γιατί έτσι ήταν το σωστό, Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά μηνύματα που μου στείλατε. Είμαστε εδώ βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 ημέρες, οι οποίες έχουν περάσει και παραπάνω, μπορώ να επανέλθω στη δουλειά μου. Θα προσπαθήσουμε μέσα σε αυτή την πραγματικότητα η οποία είναι εντελώς πρωτόγνωρη.

Στο Instagram δεν έχω πει πολλά, ούτε έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες γιατί αισθανόμουν ότι ήταν πολλές οι ερωτήσεις αλλά ήταν για μένα μικροπρεπές να κάθομαι να απαντάω ενώ όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.

Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες, αλλά σαφώς υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς, οι οποίοι μου έλεγαν ότι η ψυχραιμία είναι πολύ σημαντική. Το μόνο που με φόβισε ήταν τα παιδιά, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο», ήταν η αρχική τοποθέτησή της για όσα βίωσε.