Καραβάτου: Η φωτογραφία με την κούκλα κόρη της, Αέλια και το συγκινητικό μήνυμα!

Καραβάτου: Η φωτογραφία με την κούκλα κόρη της, Αέλια και το συγκινητικό μήνυμα!

Η παρουσιάστρια συγκινεί με τον μήνυμά της για τα εγγόνια που δεν μπορούν να δουν τους παππούδες τους και το αντίστροφο.

Βιώνουμε δύσκολες μέρες που δυστυχώς μας αναγκάζουν να μένουμε μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους ακόμα και αν είναι μόνοι τους, αφού έτσι τους προστατεύουμε. Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή της Πέμπτης για το πόσο δύσκολο της είναι να είναι μακριά από την μαμά της –μένει μόνιμα Θεσσαλονίκη- πολύ περισσότερο γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο που μένει μόνος του, αφού ο μπαμπάς της έχει φύγει από τη ζωή.

Μάλιστα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία της κόρης, όταν ήταν ακόμα μικρή και είχαν επισκεφθεί το πατρικό της στη συμπρωτεύουσα γράφοντας πολύ συγκινητικά λόγια:

«Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη. #μένουμεσπίτι #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ