Πανεύκολο σοκολατένιο κέικ από την Δέσποινα Βανδή! Δείτε την συνταγή

Πανεύκολο σοκολατένιο κέικ από την Δέσποινα Βανδή! Δείτε την συνταγή

Ένα γλύκισμα για όσους λατρεύουν τη σοκολάτα, όπως η τραγουδίστρια.

Είναι γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή αγαπάει να μαγειρεύει, ενώ συχνά πυκνά ανεβάζει στα social media, τα δημιουργήματά της, δίνοντας στους ακολούθους της τις συνταγές τους.

Την Παρασκευή ετοίμασε ένα κέικ σοκολάτας. Μία πανεύκολη, όπως λέει συνταγή  που βρήκε από τη Λήμνο, όταν την είχε επισκεφθείς το παρελθόν.

«Πανεύκολο σοκολατένιο cake! Το δοκίμασα πριν από κάποια χρόνια στην Λήμνο και ξετρελάθηκα!

Το λένε Βραστό! Δεν ξέρω γιατί! Δεν έχει βούτυρο οπότε είναι θερμιδικά κάπως καλύτερο! Στον κάδο του μίξερ λοιπόν βάζετε:

1 φλ. ελαιόλαδο

1φλ.ζαχαρη ( μπορεί και μαύρη)

1φλ.ζεστο νερό

5 αυγά

1 και 2/3 φλ. αλευρι

1κγ μπέικιν

6κ.σ κακάο

λίγο αλάτι

Τα χτυπάτε διαδοχικά! Το μείγμα βγαίνει σχετικά νερουλό και έτσι το βάζετε στην βουτυρωμένη φόρμα του cake και το ψήνετε για 50-55’ στους 180! Όταν ψηθεί και κρυώσει το περιχύνετε με κουβερτούρα που έχετε λιώσει με bain marie. Όταν το κόψετε μέσα το cake σας θα είναι υγρό! ΚΟΛΑΣΗ!!! Αξίζει να το δοκιμάσετε! Και μετά βρείτε την επόμενη μέρα μια ωρίτσα να γυμναστείτε σπίτι! Μη σας πω και δύο…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πανεύκολο σοκολατένιο cake! Το δοκίμασα πριν από κάποια χρονια στην Λήμνο και ξετρελαθηκα! Το λένε Βραστό! Δεν ξέρω γιατί!😂 Δεν έχει βούτυρο οποτε είναι θερμιδικά κάπως καλύτερο! Στον κάδο του μίξερ λοιπόν βάζετε 1 φλ. ελαιόλαδο 1φλ.ζαχαρη ( μπορεί και μαύρη) 1φλ.ζεστο νερό 5 αυγά 1 και 2/3 φλ. αλευρι 1κγ μπέικιν 6κ.σ κακάο λίγο αλάτι Τα χτυπάτε διαδοχικά! Το μείγμα βγαίνει σχετικά νερουλό και έτσι το βάζετε στην βουτυρωμένη φόρμα του cake και το ψήνετε για 50-55’ στους 180! Όταν ψηθεί και κρυώσει το περιχύνετε με κουβερτούρα που έχετε λιώσει με bain marie Όταν το κόψετε μέσα το cake σας θα είναι υγρό! ΚΟΛΑΣΗ!!! Αξίζει να το δοκιμάσετε! Και μετά βρείτε την επόμενη μέρα μια ωριτσα να γυμναστείτε σπιτι!😂😂😂😂 Μη σας πω και δυο!🤣🤣🤣 #μένουμεσπίτι #stayhome #staysafe #cake

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις