Η «συστημένη» απάντηση της Καινούργιου στην Κορομηλά: «Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να είμαι τόσο πικρόχολη»

Η «συστημένη» απάντηση της Καινούργιου στην Κορομηλά: «Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να είμαι τόσο πικρόχολη»

Η παρουσιάστρια του Open δεν δίστασε να απαντήσει μία ακόμη φορά στα όσα αρνητικά είχε πει για αυτήν η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Κατερίνα Καινούριου αποδέχτηκε την πρόσκληση και βγήκε σε live της Δέσποινας Καμπούρη στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την σχέση της με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Δε με αφορά να τη λύσω, δεν είναι παρεξήγηση. Έδωσε μια συνέντευξη, είχε πει κάποια πράγματα που εγώ θεώρησα λάθος και προσβλητικά. Ήταν για μένα κάπως στενάχωρο γιατί εγώ τη σέβομαι τη Ρούλα. Έχω δουλέψει μαζί της κι έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, γιατί η Ρούλα ήταν από τους ανθρώπους που δε με πίστευαν καθόλου και με έχουν μειώσει πάρα πολύ!

Όταν ξεκίνησα στον Alpha στο Δέστε τους, ήμουν μια επιλογή του Μουτσινά και ήταν εκείνη στη διεύθυνση του προγράμματος και με φωνάζει στο γραφείο της και μου λέει: ‘’Δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Μη μιλάς’’. Επέμενε ο Μουτσινάς κι έλεγε “Άστην να πει, την έχω επιλέξει’’. Εγώ ήμουν πάντα πολύ ευγενικό κορίτσι, άκουγα τις συμβουλές της και ξαφνικά βλέπω μία συνέντευξη -ενώ πριν τρία χρόνια μου είχε στείλει ένα μήνυμα και μου είχε πει ‘’μπράβο για την πορεία σου’’- στην οποία με μειώνει όσο καμία άλλη. Δεν αξίζει να ασχοληθώ. Να ‘ ναι καλά. Να σου πω κάτι βρε Δέσποινα; Είπα από μέσα μου, μπορεί να περάσουν τα χρόνια και ποτέ να μην καταφέρω να κάνω την καριέρα της Κορομηλά ή της Μενεγάκη. Δεν έχει σημασία. Αυτές οι γυναίκες είναι πάρα πολύ σπουδαίες. Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να φτάσω στο σημείο να δίνω συνεντεύξεις και να είμαι τόσο πικρόχολη. Έδωσε μία συνέντευξη στην οποία είπε τόσο ωραία πράγματα για τη ζωή της και όλοι έμειναν σε αυτά που είπε για την Καινούργιου».

Θυμίζουμε το σχόλιο της Ρούλας Κορομηνά για την παρουσιάστρια του Open:

«Η Καινούργιου θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να δουλέψει πολύ. Θέλει να το δουλέψει και να αφήσει τον εαυτό της, να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Καινούργιου όταν ήμουν υπεύθυνη. Γιατί αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ότι είναι έτσι όπως βγαίνει τώρα. Και βέβαια χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά.

Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Εντάξει; Μπορεί να είναι στην τηλεόραση. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ