Η Φαίη Σκορδά μιλάει ανοιχτά για τις Καρύδη, Καραβάτου και Τσιμτσιλή!

Η Φαίη Σκορδά μιλάει ανοιχτά για τις Καρύδη, Καραβάτου και Τσιμτσιλή!

Για την ανθρώπινη πλευρά των διάσημων μίλησε η παρουσιάστρια ξεχωρίζοντας τρεις Ελληνίδες.

Η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή της το «Πρωινό» μίλησε ξανά για την περίοδο που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό  και στάθηκε στην συμπαράσταση που είχε από πολλούς φίλους και γνωστούς , ενώ έκανε ειδική αναφορά σε τρία πρόσωπα: στην Σμαράγδα Καρύδη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Επειδή κάναμε μια κουβέντα για τις σχέσεις και κάποιες από πρόσωπα που είναι γνωστά, τραγουδιστές, παρουσιαστές, για εμένα είναι ένα διάστημα που θέλεις να βλέπεις το καλό του άλλου. Δηλαδή εμένα μου βγαίνει πολύ αβίαστα να βλέπω την καλή πλευρά του άλλου, να θέλω να μάθω κάτι, να πάρω ένα τηλέφωνο παραπάνω. Λέω για τις σχέσεις τις φιλικές, δεν λέω για το ερωτικό κομμάτι, λέω για τους φίλους, για τους συνεργάτες. Το “τι κάνεις;” έχει άλλη αξία.

Το διάστημα μόλις έμαθα ότι τα αποτελέσματα ήταν θετικά και ήμουν στο σπίτι, πέρα που ήταν πολύ συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα από τον κόσμο, πολύ συγκινητικό ότι συνάδελφοι, συνεργάτες, ηθοποιοί… Δηλαδή είναι κάποιοι που όταν θα τύχει μέσα στον χρόνο να είμαστε καλά, θα τους ευχαριστώ δημοσίως, δηλαδή έδειξαν ένα ενδιαφέρον. Η Σμαράγδα Καρύδη, τώρα λέω κάποια, ενώ είναι άλλοι 100. Η γυναίκα είναι άνθρωπος, τέλος. Δεν το έκανε επειδή είμαι εγώ. Είναι άνθρωπος, έχει μια πλευρά που την χαρακτηρίζει.

Ακόμα και συνάδελφοι. Δεν θα βάλω μέσα την Σταματίνα Τσιμτσιλή γιατί έχω μια άλλη σχέση χρόνων που αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Που σαφώς και ξέρω ότι με νοιάζεται ό,τι και να γίνει. Παιδιά, η Κατερίνα Καραβάτου καταλαβαίνεις και πέντε πράγματα από τον άλλον, που δεν το κάνει για δημόσιες σχέσεις, είναι κυρία. Είναι ο τρόπος που κάποιος επιλέγει να γράψει έστω και ένα μήνυμα ή να κάνει ένα ποστάρισμα ή μια δήλωση για να βγάλεις και πέντε συμπεράσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.