Ενοχλημένη στο «Πρωινό» η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με εκθέσατε στον αέρα» (vid)

Ενοχλημένη στο «Πρωινό» η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με εκθέσατε στον αέρα» (vid)

Την αποκάλυψη της εκπομπής  για νέο έρωτα στην ζωή του μοντέλου, διέψευσε η ίδια στην ίδια εκπομπή!

Το πρωί της Πέμπτης η Νάνσυ Παραδεισανού είχε αναφέρει στο «Πρωινό» ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει ένα νέο φλερτ στη ζωή της. Συγκεκριμένα βρέθηκε είχε αναφέρει: «Ήρθαν πολύ κοντά. Να το πω τρυφερή φιλία; Να το πω έκδηλο ενδιαφέρον; Γιατί εκείνη είναι στην Αθήνα και εκείνος στην… Θεσσαλονίκη! Όταν ξεκινά ένα φλερτ γίνονται κάποια πράγματα. Υπάρχουν τα αυστηρά μέτρα του εγκλεισμού και όλο αυτό το διατηρούν διαδικτυακά…».

Ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε την Παρασκευή στην ίδια εκπομπή και τόνισε ότι δεν ισχύει και θα μπορούσε να την πάρει ένα τηλέφωνο η δημοσιογράφος μιας και γνωρίζονται!

«Εγώ Φαίη μου είμαι πολύ απογοητευμένη από εσάς γιατί χωρίς να διασταυρώσετε τη συγκεκριμένη πληροφορία τη βγάλατε στον αέρα. Όπως μιλάγαμε πριν καιρό έτσι και τώρα θεωρώ ότι θα μπορούσε κάποιος να με καλέσει πριν να με εκθέσετε. Από δω και πέρα όποτε βγαίνω έξω θα πρέπει να σκέφτομαι με ποιον είμαι επειδή δε συνοδεύομαι από τον πρώην σύντροφό μου; Δε θα μπορώ να είμαι σε παρέα έξω;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ