Εκνευρισμένη η Άννα Φόνσου με τον Ντίνο Καρύδη – «Είναι ντροπή»

Εκνευρισμένη η Άννα Φόνσου με τον Ντίνο Καρύδη – «Είναι ντροπή»

Οι αναρτήσεις του ηθοποιού που προκάλεσε το ξέσπασμά της.

Ο Ντίνος Καρύσδης αναστατώνει συχνά τους ακολούθους του στο facebook με τις αναρτήσεις, καθώς σε πολλές από αυτές φαίνεται απεγνωσμένος λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ παλιότερα είχε αφήσει αν εννοηθεί ότι σκεφτόταν ακόμα και την αυτοκτονία.

Η Άννα Φόνσου και ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησαν στην εφημερίδα Espresso Για τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι ηθοποιοί, λόγω του κορονοϊού και των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την καταπολέμησή του, ενώ σχολίασαν με δεικτικό τρόπο και τις αναρτήσεις του ηθοποιού.

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους ηθοποιούς και την ανεργία. Όλοι οι ηθοποιοί είναι μετέωροι. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα ξαναδουλέψουν και πότε θα ξαναδουλέψουν. Κανείς δεν ξέρει αν θα γίνουν σίριαλ, αν θα ανοίξουν τα θέατρα τον επόμενο χειμώνα. Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που ξενίζουν. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Ντίνος Καρύδης και να γράφει στο ίντερνετ “πεινάω, βοηθήστε με”. Είναι ντροπή.

Γιατί η λέξη “ηθοποιός” σημαίνει και αξιοπρέπεια. Εγώ γι’ αυτό δημιούργησα το “Σπίτι του ηθοποιού”, για να έχουν τα πάντα οι ηθοποιοί. Δικό τους είναι αυτό το ίδρυμα, δεν είναι δικό μου. Το να βγαίνουν όμως κάποιοι και να λένε “δεν έχω για το γάλα του παιδιού μου”, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας τρέχει νύχτα μέρα για να τους εξυπηρετήσει όλους, δεν το δέχομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου.