«Μια σπουδαία γυναίκα»: Η δήλωση λατρείας του Νικολαΐδη για τη Βανδή και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες γάμου

«Μια σπουδαία γυναίκα»: Η δήλωση λατρείας του Νικολαΐδη για τη Βανδή και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες γάμου

21 χρόνια κοινής πορείας μετρά πλέον το ζευγάρι.

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Δέσποινα Βανδή σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής της από τα παιδικά χρόνια, αναφέρθηκε στην φοιτητική της ζωή και την είσοδό της στην  Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης, καθώς και στην απόφασή της να τα παρατήσει και να ακολουθήσει την καρδιά της και να γίνει τραγουδίστρια.

Μάλιστα, κατά της διάρκεια της συνέντευξη προβλήθηκε βίντεο-έκπληξη με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη να μιλά πολύ τρυφερά και με μεγάλο θαυμασμό για αυτήν.

«Με δύο-τρεις λέξεις αν πρέπει να πω κάτι για τη Δέσποινα, θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα. Η πρώτη φορά που την είδα ήταν σε αφίσα. Μετά την είδα από κοντά να τραγουδάει. Μετά την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε και κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό, αλλά κάτι πιο σοβαρό. Περάσανε 21 χρόνια.

Ήμουν στο γραφείο μου, η Δέσποινα μαγείρευε, την φώναξα και της είπα ότι θέλω να παντρευτούμε. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη, ήθελα να κάνω παιδί, παρόλο που ήμουν νέος. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε και η Δέσποινα ήταν έγκυος ταυτόχρονα, χωρίς να το ξέρουμε. Το να με ακολουθήσει στη Μαδρίτη ήταν εντελώς αυτονόητο για εκείνη. Δεν τέθηκε καν θέμα, δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ.

Οι δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα την Μελίνα, γιατί εγώ έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδο. Σίγουρα θα υπήρχαν μία-δύο στιγμές που θα ζήλεψε ο ένας τον άλλον, αλλά έχει να κάνει με τον άνθρωπο, τι δικαίωμα σου δίνει. Όχι, δεν είχαμε τέτοια μεταξύ μας.

Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Θυμήσου. Δεν υπάρχει γιατί. Μου αρέσει η μελωδία και ο στίχος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα, προβλήθηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο τους:

«Μια σπουδαία γυναίκα»: Η δήλωση λατρείας του Νικολαΐδη για τη Βανδή και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες γάμου«Μια σπουδαία γυναίκα»: Η δήλωση λατρείας του Νικολαΐδη για τη Βανδή και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες γάμου«Μια σπουδαία γυναίκα»: Η δήλωση λατρείας του Νικολαΐδη για τη Βανδή και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες γάμου

ΚΛΕΙΣΙΜΟ