Άνετο και στιλάτο: Το φλοράλ φόρεμα της Παπουτσάκη είναι H&M και κοστίζει 20 ευρώ!

Άνετο και στιλάτο: Το φλοράλ φόρεμα της Παπουτσάκη είναι H&M και κοστίζει 20 ευρώ!

Ένα οικονομικό φόρεμα που μπορείς να το φορέσεις είτε το πρωί με sneakers είτε το βράδυ με πέδιλα και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βγήκε για ποδήλατο στη γειτονιά της και ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που τράβηξε η καλή της φίλη Τζένη Θεωνά. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η ενδυμασία της: Φοράει ένα πολύ όμορφο, κομψό, πράσινο φλοράλ  φόρεμα συνδυασμένο με sneakers.

Όσο και αν σου φαίνεται οξύμωρο το στυλ είναι εξαιρετικό και μπορείς να το δεις και εσύ βλέποντας την φωτογραφία.

«Η φανταστική μου γειτόνισσα και φίλη Τζένη Θεωνά, πάντα με social distancing, μας βγάζει φοβερές φώτο! Εδώ σε μια στιγμή αποκάλυψης, όταν αντιλαμβάνομαι ότι ήταν λάθος η πεποίθηση που είχα τόσα χρόνια ότι δεν ξέρω ποδήλατο… Τελικά μάλλον ξέρω… Μόνο εγώ θα μπορούσα να ξεχάσω ότι ήξερα. Πόσα πράγματα θα ανακαλύψω ακόμα για μένα σ αυτή την καραντίνα;» έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η φανταστική μου γειτόνισσα και φίλη @jennytheona, πάντα με social distancing, μας βγάζει φοβερές φώτο! Εδώ σε μια στιγμή αποκάλυψης, όταν αντιλαμβάνομαι ότι ήταν λάθος η πεποίθηση που είχα τόσα χρόνια ότι δν ξέρω ποδήλατο… Τελικά μάλλον ξέρω…μονο εγώ θα μπορούσα να ξεχάσω ότι ήξερα ??? Πόσα πράγματα θα ανακαλύψω ακόμα για μένα σ αυτή την καραντίνα???? #quarantinedays#staystrong #pikounaki #jennnaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) στις

Το συγκεκριμένο φόρεμα κοστίζει μόλις 19.90 ευρώ, είναι H&M, ενώ υπάρχει και σε δύο άλλες αποχρώσεις.

Άνετο και στιλάτο: Το φλοράλ φόρεμα της Παπουτσάκη είναι H&M και κοστίζει 20 ευρώ!