Η Βόσσου μιλά για τη σχέση της με τον Μικρούτσικο και αποκαλύπτει: «Βρίσκεται σε καραντίνα με τη σύντροφό του»

Η Βόσσου μιλά για τη σχέση της με τον Μικρούτσικο και αποκαλύπτει: «Βρίσκεται σε καραντίνα με τη σύντροφό του»

Η Σοφία Βόσσου φιλοξένησε και στήριξε τον Ανδρέας Μικρούτσικο μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας και την απώλεια του αδερφού του ως επιστέγασμα μιας βαθιάς και ουσιαστικής αγάπης.

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις ημέρες της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού αλλά και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο., αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ότι ο γνωστός παρουσιαστής μένει με την σύντροφό του πλέον.

«Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Αντρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν. Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας… Όλο αυτό μας έφερε κοντά πάλι με τον Αντρέα, μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί… λέμε. Έχω τέτοια δύναμη αυτή την περίοδο, λόγω της ξεκούρασης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ