H Βίκυ Βολιώτη φωτογραφίζει την κόρη της: «Όταν βλέπω την Άννα να κάθεται στο γραφειάκι της» (εικόνα)

H Βίκυ Βολιώτη φωτογραφίζει την κόρη της: «Όταν βλέπω την Άννα να κάθεται στο γραφειάκι της» (εικόνα)

Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού και ο προβληματισμός της για τα παιδιά.

Το 2015, η  Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής – διευθυντής φωτογραφίας κινηματογραφικών ταινιών- υιοθέτησαν ένα μωράκι 8 μηνών από την Αιθιοπία. Μάλιστα,  η μικρή Άννα έχει και διάσημους νονούς, την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και αποφεύγει –συστηματικά- τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα, όμως, η ηθοποιός, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με την μικρή να ζωγραφίζει και έγραψε ένα πολύ τρυφερό και συνάμα προβληματισμένο μήνυμα για τον κόσμο που μεγαλώνουν.

«Όταν βλέπω την Άννα να κάθεται στο γραφειάκι της και να προσπαθεί με τόση προσήλωση να κάνει την ζωγραφιά που της έχουν ζητήσει από το σχολείο, εύχομαι με όλη μου την καρδιά να αγαπήσει και μεγαλώνοντας το σχολείο και το διάβασμα αναγνωρίζοντας ότι μέσα από την γνώση ανοίγονται κόσμοι ολόκληροι. Θέλω να ελπίζω ότι αυτή η δύσκολη περίοδος που ζούμε δεν θα οδηγήσει μόνο στην αυταπόδεικτη πια ενίσχυση του Εθνικού συστήματος υγείας, ώστε να φροντίζει το ίδιο καλά για ολους, πλούσιους και φτωχούς, Έλληνες και μετανάστες αλλά και στην παράλληλη ενίσχυση του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Χρειαζόμαστε μορφωμένους ανθρώπους . Άρα και καλά σχολεία. Για όλους. Πλούσιους και φτωχούς, Έλληνες και μετανάστες. Γιατί τελικά όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Στα δύσκολα η μόρφωση και η παιδεία είναι που μπαίνει μπροστά και ανοίγει το δρόμο. Και πρέπει να τις διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί η γνώση είναι αυτή που θα μας βγάλει στο φως».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όταν βλέπω την Άννα να κάθεται στο γραφειάκι της και να προσπαθεί με τόση προσήλωση να κάνει την ζωγραφιά που της έχουν ζητήσει από το σχολείο, εύχομαι με όλη μου την καρδιά να αγαπήσει και μεγαλώνοντας το σχολείο και το διάβασμα αναγνωρίζοντας ότι μέσα από την γνώση ανοίγονται κόσμοι ολόκληροι. Θέλω να ελπίζω ότι αυτή η δύσκολη περιοδος που ζούμε δεν θα οδηγήσει μόνο στην αυταπόδεικτη πια ενίσχυση του Εθνικού συστηματος υγειας , ώστε να φροντίζει το ίδιο καλά για ολους , πλουσιους και φτωχους , Ελληνες και μεταναστες αλλά και στην παράλληλη ενίσχυση του εκπαιδευτικου μας συστηματος . Χρειαζόμαστε μορφωμενους ανθρωπους . Άρα και καλά σχολεία. Για ολους. Πλουσιους και φτωχους , Ελληνες και μεταναστες. Γιατί τελικά όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Στα δύσκολα η μόρφωση και η παιδεία είναι που μπαίνει μπροστά και ανοίγει το δρόμο. Και πρέπει να τις διεκδικήσουμε με ολες μας τις δυναμεις γιατι η γνώση είναι αυτή που θα μας βγάλει στο φως… #mydaughter #education #stayhome #staysafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Volioti (@vickyvolioti_official) στις