Η Φαίη Σκορδά «εκπέμπει sos»: «Αυτό είναι πολύ μεγάλη απάτη»

Η Φαίη Σκορδά «εκπέμπει sos»: «Αυτό είναι πολύ μεγάλη απάτη»

Η παρουσιάστρια εφιστά την προσοχή όλων για τις διαδικτυακές απάτες με αδυνατιστικά –κυρίως- σκευάσματα.

Με αφορμή το θέμα που παρουσίασε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για τις διαδικτυακές απάτες που χρησιμοποιούν το όνομά της, πήρε ξεκάθαρη θέση η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού»  μίλησε τόσο για την δική της περίπτωση, όσο και γι αυτές των Μενεγάκη και Βανδή, που έχουν καταγγελθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ δεν έκρυψε και την έντονη ανησυχία της μήπως κάποιοι παρασυρθούν και αγοράσουν αυτά τα σκευάσματα με αρνητικές συνέπειες για την υγεία τους.

«Το θέμα δεν είναι μόνο ότι χρησιμοποιούν το όνομα σου, είναι και αυτό ένα κομμάτι, για να βγάλουν κάποιοι επιτήδειοι χρήματα. Το θέμα είναι ότι αυτά μπορεί να είναι επικίνδυνα τα σκευάσματα. Δηλαδή δεν είναι απλό. Για να υπάρξει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες έρευνες, να δοθούν οι κατάλληλες εγκρίσεις και μετά από πολλή μεγάλη διαδικασία να μπουν μέσα στα φαρμακεία. Τώρα κάποιος που φτιάχνει κάτι και το στέλνει μέσω διαδικτύου, που δεν ξέρω αν τελικά το προϊόν στέλνεται, είναι πολλή μεγάλη απάτη.

Ό,τι έχει να κάνει με το χάσιμο των κιλών είναι επικίνδυνο. Πρέπει να ρωτήσουμε ένα γιατρό. Πρέπει να υπάρχει μια ιατρική καθοδήγηση γιατί μπορεί να προκαλέσει θέμα στην υγεία. Και τα περισσότερα είναι ψέμα, είναι απάτη. Εγώ δηλαδή προϊόν αδυνατιστικό δεν έχω και ούτε πρόκειται να προμοτάρω ποτέ ποτέ ποτέ.

Εγώ τώρα να μπω στο whatsapp μου να δείτε, πάλι τα έστελνα, έχουμε μιλήσει και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συνήθως αυτοί οι λογαριασμοί είναι στο εξωτερικό. Από την άλλη δεν μπορούμε να το αφήσουμε και έτσι, τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια έξαρση σε αυτό και προφανώς για να υπάρχει έξαρση, πουλάει. Πρέπει κάτι να κάνουν, γιατί μπορεί κάποιος να έχει πρόβλημα υγείας.Με ανησυχεί γιατί μπορεί να πάθει κάποιος κάτι, από αυτά τα σκευάσματα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ