Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κούκλα, αλλά είναι αφελής»

Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κούκλα, αλλά είναι αφελής»

Η ηθοποιός για ακόμη μία φόρα μίλησε ανοιχτά και δεν έκρυψε την άποψή της για την παρουσιάστρια…

Καλεσμένη μέσω skype στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε η Χριστίνα Παππά το πρωί της Δευτέρας. Η ηθοποιός, που αποχώρησε από το show «J2US» που προβάλλεται από το OPEN, μεταξύ άλλων σχολίασε και τη διαμάχη της συμμετέχουσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το μέλος της κριτικής επιτροπής, τον Σταμάτη Φασουλή:

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω “Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια”!

Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της, γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί. Αλλά τη θαυμάζω, είναι μια κούκλα η κοπέλα! Κούκλα, αλλά είναι αφελής».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ