Πανευτυχής η Ζέτα Δούκα μετά το δύσκολο χειρουργείο της μητέρας της: ««ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ»

Πανευτυχής η Ζέτα Δούκα μετά το δύσκολο χειρουργείο της μητέρας της: ««ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ»

Μέρες αγωνίας για την ηθοποιό αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Στο χειρουργείο για σοβαρή επέμβαση στην καρδιά χρειάστηκε να μπει η μητέρα της Ζέτας Δούκα εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού  και η ηθοποιός πέρασε δύσκολες ώρες, χωρίς μάλιστα να έχει κάποιον στο πλευρό της λόγω της καραντίνας και των ειδικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και η πανευτυχής Ζέτα ανακοίνωσε την είδηση με μία ανάρτηση της στο instagram, όπου μαμά και κόρη ποζάρουν χαρούμενες.

«ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ

Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο!

Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή… Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται , αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω , και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν!

Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων ( πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση !!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο , που εμπεριέχει-βεβαίως- υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλωσύνη και καθαρότητα!

Επειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους , τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελα τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε…

Επισης , την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου , Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα , την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου , την στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες.

Τέλος , θέλω να εκφράσω την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη ,που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με…πατρική αγάπη , σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα! ️».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο! Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή… Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται , αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω , και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν! Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων ( πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση !!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο , που εμπεριέχει-βεβαίως- υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλωσύνη και καθαρότητα! Επειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους , τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελα τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε… Επισης , την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου , Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα , την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου , την στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες. Τέλος , θέλω να εκφράσω την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη ,που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με…πατρική αγάπη , σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα! Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα! ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις