Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση της Παπαθωμά για τα σποτ της Πολιτικής Προστασίας- Γιατί την κατέβασε

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση της Παπαθωμά για τα σποτ της Πολιτικής Προστασίας- Γιατί την κατέβασε

Δημόσια θέση με να οργισμένο ποστ πήρε η Θεοφανία Παπαθωμά για τα σποτ της Πολιτικής Προστασίας, που, όμως, λίγη ώρα αργότερα το κατέβασε μετά τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε.

Η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μέλισσων», με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έπαιρνε ξεκάθαρα αρνητική θέση για τα σποτ που καλούν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι ενώ κάποιοι διέκριναν από το σχόλιο της και επίθεση στους συναδέλφους της που συμμετείχαν σε αυτά.

Συγκεκριμένα, το ποστ που διέγραψε ανέφερε:

«Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάντε σπίτ! Μείντε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!!!»

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση της Παπαθωμά για τα σποτ της Πολιτικής Προστασίας- Γιατί την κατέβασε

Το πρωί της Τετάρτης, η ηθοποιός με δηλώσεις της στην κάμερα του «Πρωινού» ξεκαθάρισε σχετικά με αυτή την ανάρτηση:

«Δεν με ενόχλησε κάτι, απλώς το σχολίασα. Σχολίασα όχι τα σποτ, αλλά τη φωνή της Πολιτικής Προστασίας, δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Στο Facebook, ο καθένας καταλαβαίνει από την ανάρτηση που κάνεις ό,τι θέλει και γράφει από κάτω ό,τι να ΄ναι. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί και νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω πάλι γιατί είναι κακή ενέργεια και τίποτα άλλο.

Αν μου ζητούσαν να συμμετέχω σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα θα έλεγα όχι. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λύση, να κρυφτεί ο κόσμος μέσα, αλλά να μην υπεισέλθουμε σε αυτό το θέμα γιατί προκαλεί διχασμό».

Παράλληλα, έκανε και ένα σχόλιο για το τσε του κορωνοϊού που προκάλεσε και αντιδράσεις από το πάνελ της εκπομπής:

«Το τεστ για τον ιό ήταν φρικτό. Είμαστε όλοι αρνητικοί αλλά φοράμε μάσκες, δεν ξέρω γιατί, ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου.Το πολύ άσχημο είναι να σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία με αυτό το πρόσχημα. Ήταν μια φυσιολογική ζωή αλλά… λογοδοτούσαμε. Επίσης, πιστεύω ότι αυτός ο ιός υπήρξε πολύ πιο νωρίς, από τον Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα. Ξαφνικά, πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν», ανέφερε και σύσσωμα οι συντελεστές της εκπομπής του ΑΝΤ1 διαφώνησαν μαζί της.

Δείτε το βίντεο:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ