Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά χωρίς περιστροφές: «Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά χωρίς περιστροφές: «Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά»

Αν μη τι άλλο ειλικρινής και ξεκάθαρη η πρώην κριτής του GNTM.

Η συνεργασία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το Star και το ριάλιτι μόδας GNTM αποτελεί οριστικά παρελθόν, ενώ οι φήμες την θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά Alpha.Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη και μίλησε τόσο για τη συνεργασία της με την Βίκυ Καγιά όσο και για το μέλλον της.

«Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή.

Το GNTM είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι το καλύτερο, έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το GNTM, για το κανάλι, για την παραγωγή. Δεν θα έχω παρουσία στο Greece’s Next Top Model, ισχύει. Έχω συζητήσει με το Star και έχουμε υπέροχες σχέσεις. Το ότι δεν συνεχίζουμε είναι ένα άλλο κομμάτι. Σε μία δουλειά, όχι μόνο στην τηλεόραση, ποιος δεν έχει προβλήματα; Ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα; Δεν έχουμε πάντα και τις καλύτερες μέρες μας. Φυσικά και είχαμε προβλήματα αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού, συνεχίζω και όλα καλά» είπε χωρίς περιστροφές.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ