Υπέροχη φωτογραφία: Η κόρη της Άντζελα Γκερέκου, Μαρία, έβαλε το φόρεμα που φορούσε η μαμά της στην εφηβεία!

Υπέροχη φωτογραφία: Η κόρη της Άντζελα Γκερέκου, Μαρία, έβαλε το φόρεμα που φορούσε η μαμά της στην εφηβεία!

Η κόρη ποζάρει με το φόρεμα της μαμάς πολλά χρόνια μετά.

Μία υπέροχη και συνάμα τρυφερή φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άντζελα Γκερέκου. Η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου,  φωτογραφίζεται αγκαλιά με την 90χρονη θεία της φορώντας το ίδιο φόρεμα που φορούσε και η ίδια στην εφηβεία της.

Ωστόσο, το συγκινητικό της φωτογραφίας είναι το γεγονός ότι το φόρεμα το είχε ράψει για την Άντζελα Γκερέκου η 90χρονη πλέον θεία της που ποζάρει με την κόρη της!

«Είναι κάποιες απλες στιγμές που με συγκινούν βαθειά. Η εικόνα της σχεδόν 90χρονων αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει, για να της δώσουμε χαρά, το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη… Σπουδαια μοδίστρα η θεία Αφροδίτη.!! Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!!», σχολίασε στη φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είναι κάποιες απλες στιγμές που με συγκινούν βαθειά. Η εικόνα της σχεδόν 90χρονων αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει, για να της δώσουμε χαρά, το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη… Σπουδαια μοδίστρα η θεία Αφροδίτη.!! Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!! #corfu#love#moments#feellings#beauty#family#AngelaGerekou ❤️🌹❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άντζελα Γκερέκου Official (@angela_gerekou) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ