«Πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ της Τζούλια Νόβα και του πρώην –πλέον- σύντροφού της

«Πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ της Τζούλια Νόβα και του πρώην –πλέον- σύντροφού της

Ο χωρισμός τους μάλλον δεν ήταν φιλικός…

Ο αναπάντεχος χωρισμός της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου θορύβησε την ελληνική showbiz, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια , αντίθετα όλοι μιλούσαν για γάμο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το πρώην πλέον ζευγάρι δεν χώρισε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, γεγονός που προκύπτει από εκατέρωθεν δηλώσεις που αφήνουν σαφείς αιχμές ο ένας για τον άλλο.

«Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε. Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν» δήλωσε αρχικά το πρώην κορίτσι του Τροχού της Τύχης στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η δεικτική απάντηση από τον σύντροφό της:

«Αυτά συμβαίνουν, μέσα στη ζωή είναι. Ετοιμαζόμασταν για γάμο, κάναμε κανονικά ετοιμασίες, απλώς αισθάνομαι ότι δεν είμαι η αιτία του χωρισμού. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν το κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί, είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Έχω στεναχωρηθεί, όμως, όταν κόβεται το σχοινί νομίζω είναι δύσκολο να το κολλήσεις, θα πρέπει να το δέσεις και εγώ δε θέλω να δέσω κάτι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω της δόθηκε αλλά δεν την πήρε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ