Γιάννης Αϊβάζης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με εντυπωσιακή και ευφάνταστη τούρτα! (εικόνα)

Γιάννης Αϊβάζης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με εντυπωσιακή και ευφάνταστη τούρτα! (εικόνα)

Μία τούρτα-υπερπαραγωγή πήρε η σύζυγος του ηθοποιού, Μαρία Κορινθίου.

Τα 43α γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιάννης Αϊβάζης με την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου να του κάνει έκπληξη μία πολύ όμορφη, ιδιαίτερη και ευφάνταστη τούρτα. Όπως είδαμε από ανάρτηση της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram παρήγγειλε μία τούρτα σε σχήμα κλακέτας με τις βασικές πληροφορίες για τον Γιάννη Αϊβάζη.

Όπως ήταν φυσικό, οι ακόλουθοι της ηθοποιού ενθουσιάστηκαν συγχαίροντάς την για την φαντασία της αλλά και για τον γλυκό τρόπο που βρήκε για να του εκφράσει την αγάπη της την ημέρα των γενεθλίων του.

Γιάννης Αϊβάζης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με εντυπωσιακή και ευφάνταστη τούρτα! (εικόνα)
Μάλιστα, η ηθοποιός ανήμερα των γενεθλίων της ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία, όπου το ευτυχισμένο ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά και έδωσε και τις διαδικτυακές της ευχές γράφοντας:

«Χρόνια πολλά πολλά στον άντρα μου! Το παλικάρι μου, τον μάγκα μου, τον φίλο μου, στο συνέταιρο μου, τον partner in crime, το βάσανο μου! Σου εύχομαι να έχεις πάντα αλήθεια στη ζωή σου, αυθεντικότητα, μοναδικότητα και φως! Να είσαι ευτυχισμένος και να έχεις την ευλογία να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις….αγκαλιά με όλους εμάς που σε λατρεύουμε! #birthdayboy #myman #mylove #partnerincrime @yannisaivazis».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια πολλά πολλά στον άντρα μου! Το παλικάρι μου, τον μάγκα μου, τον φίλο μου, στο συνέταιρο μου, τον partner in crime, το βάσανο μου! Σου εύχομαι να έχεις πάντα αλήθεια στη ζωή σου, αυθεντικότητα, μοναδικότητα και φως! Να είσαι ευτυχισμένος και να έχεις την ευλογία να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις….αγκαλιά με όλους εμάς που σε λατρεύουμε! #birthdayboy #myman #mylove #partnerincrime @yannisaivazis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ?????????? (@mariakorinthiou) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ