Τζένη Μπότση: Βόλτα με την κόρης της στα μαγαζιά! (εικόνα)

Τζένη Μπότση: Βόλτα με την κόρης της στα μαγαζιά! (εικόνα)

Την πρώτης της έξοδο για ψώνια έκανε η μικρή.

Η Τζένη Μπότση βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο με την 6 μηνών κόρη της να συμπληρώνει την ευτυχία της.

Η ηθοποιός, αν και επέλεξε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της, από τον ερχομό της μικρής και μετά είναι αρκετά δραστήρια στα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες από την νέα καθημερινότητα που απέκτησε.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες μαμά και κόρη έκαναν την πρώτη τους εξόρμηση στα μαγαζιά για ψώνια και η ευτυχισμένη ηθοποιός ανέβασε σχετικό στιγμιότυπο.

«Αυτό που χαίρομαι πιο πολύ απ’ όλα είναι ότι περνάμε καλά μαζί… Mας αρέσουν τα ίδια μέρη και αρχίσαμε να ψωνίζουμε και από τα ίδια μαγαζιά!! Σήμερα ήταν η πρώτη μας βόλτα στο κέντρο… Πήγαμε για καφέ και φαγητό… Παίξαμε και στην επιστροφή μιλούσαμε για το πόσο ωραία παρέα κάνουμε!!! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!», σχολίασε η Τζένη Μπότση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτό που χαίρομαι πιο πολυ απ´ όλα είναι ότι περνάμε καλά μαζί…. μας αρέσουν τα ίδια μέρη και αρχίσαμε να ψωνίζουμε και από τα ίδια μαγαζιά!!?? Σήμερα ήταν η πρώτη μας βόλτα στο κέντρο… ντυθηκαμε και οι δυο από την αγαπημένη μας @favela.gr και πήγαμε στο @ruinsathens για καφέ και φαγητό… Παίξαμε με το @panospaikopoulos και στην επιστροφή μιλούσαμε για το ποσο ωραία παρέα κάνουμε!!! Η χαρα μου δεν περιγράφεται!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ