Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη- Το μήνυμά της

Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη- Το μήνυμά της

Μικρή αναστάτωση προκάλεσε στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μία ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη στο facebook ότι βρίσκεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι προκάλεσε ανησυχία στους ακολούθους της.  Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tlife.gr, h σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου, είχε ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, έπεσε από τις σκάλες και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όλα πήγαν καλά και πλέον αναρρώνει σπίτι της. Μάλιστα, η ίδια το αντιμετώπισε με χιουμοριστικό τρόπο, αν κρίνουμε από την τοποθέτησή της στο instagram:  «Η ζωή είναι στιγμές..!Ομορφες στιγμές χαλάρωσης, ξενοιασιάς ,θετικής διάθεσης …Όμως κ δύσκολες στιγμές που νοιώθεις δίπλα σου τους ανθρώπους που σε νοιάζονται κ σε αγαπούν αληθινά!!!!Ολους εσάς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κ αντλώ δύναμη να ανταπεξέρχομαι στα δύσκολα ….Λυπάμαι αν σας ανησύχησα, μετά από ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι, αναρρρώνω με ασφάλεια !!!Υ.Γ «αλλάζω γόβες…Θα επιλέξω κόκκινες αυτή τη φορά κ πιο δύσκολο δρόμο !!!!

Αυτά για για τους κακεντρεχείς «φίλους κ φίλες»?

Σας αγαπώ όλους»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ζωή είναι στιγμές..!Ομορφες στιγμές χαλάρωσης,ξενοιασιάς ,θετικής διάθεσης …Όμως κ δύσκολες στιγμές που νοιώθεις δίπλα σου τους ανθρώπους που σε νοιάζονται κ σε αγαπούν αληθινά!!!!Ολους εσάς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κ αντλώ δύναμη να ανταπεξέρχομαι στα δύσκολα ….Λυπάμαι αν σας ανησύχησα,μετά από ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι,αναρρρώνω με ασφάλεια !!!Υ.Γ «αλλάζω γόβες…Θα επιλέξω κόκκινες αυτή τη φορά κ πιο δύσκολο δρόμο !!!! Αυτά για για τους κακεντρεχείς «φίλους κ φίλες»? Σας αγαπώ όλους!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ