Ο Σάκης Ρουβάς γιόρτασε την γιορτή του Πατέρα με μία υπέροχη φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του!

Ο Σάκης Ρουβάς γιόρτασε την γιορτή του Πατέρα με μία υπέροχη φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του!

Η γιορτή το Πατέρα ήταν την Κυριακή και τα social media γέμισαν με υπέροχες φωτογραφίες παιδιών με τους πατεράδες τους  για να τους τιμήσουν.

Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς μιας και τα παιδιά του είναι μικρά για να έχουν social και να του κάνουν αντίστοιχες αφιερώσεις, γιόρτασε την ημέρα από την δική του σκοπιά. Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία του με τα τέσσερα παιδιά του σχολιάζοντας πως νιώθει αυτός τον ρόλο του Πατέρα.

«Το πιο γλυκό «βάρος» που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά! #FathersDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ