Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Η αποκάλυψη για τη συγκατοίκηση και η επαγγελματική επίσκεψη στον Σελίμ

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Η αποκάλυψη για τη συγκατοίκηση και η επαγγελματική επίσκεψη στον Σελίμ

Το ζευγάρι είναι καλά και κάνει προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια.

Η κάμερα του «Πρωινού» εντόπισε τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, στο μαγαζί του πρώην παίκτη του MasterChef, Σελίμ Σελτζούκ, και τους έκανε κάποιες ερωτήσεις. Το ζευγάρι μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η επίσκεψη αυτή ήταν για επαγγελματικούς λόγους, καθώς κάτι ετοιμάζουν. Παράλληλα μίλησαν και για την σχέση τους που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αποκαλύπτοντας ότι από την έξοδό τους από το σπίτι του Masterchef και μέχρι τώρα συγκατοικούν.

«Πριν μπούμε στο παιχνίδι, ήρθαμε να φάμε και μας έδωσε κάποια tips ο Σελίμ. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμα τι θα κάνουμε. Τη σχέση μας την ξεκινήσαμε με συγκατοίκηση μέσα στο παιχνίδι, βγαίνοντας μέναμε πάλι μαζί, τώρα Αθήνα μένουμε μαζί προς το παρόν. Αν δεν τα πάμε καλά, τότε δεν θα υπάρχει συγκατοίκηση. Προς το παρόν δεν μαγειρεύει κανείς, μόνο delivery. Στην καραντίνα μαγείρευε η Μαρία» είπε αρχικά ο Δημήτρης Μπέλλος και συμπλήρωσε η Μαρία Μπέη:

«Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Δημήτρης! Αυτή τη στιγμή μένουμε σε σπίτι ενός φίλου του Δημήτρη ή σε ξενοδοχεία, δεν έχουμε νοικιάσει ακόμα, πρώτα θα δούμε τι θα γίνει με τις δουλειές» ανέφερε η Μαρία Μπέη στο Πρω1νό. Επιπλέον, ο Δημήτρης Μπέλλος αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει πάρει το χρηματικό έπαθλο του Silver Award: «Το έπαθλο από το Silver θα το πάρουμε σε πολύ καιρό».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ