Αλέξανδρος Μπουρδούμη- Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκαν στην Πάτρα! (εικόνες)

Αλέξανδρος Μπουρδούμη- Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκαν στην Πάτρα! (εικόνες)

Κράτησαν μυστική την ημερομηνία και το δημοσιοποίησαν αφότου έγινε ο γάμος.

Λίγο πριν κρατήσουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσακη. Το ζευγάρι ενώθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο καθώς και οι δύο κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη και ο ηθοποιός, Άγγελος Μπούρας.

Η νύφη φορούσε ένα πολύ απλά και κομψό νυφικό με την φουσκωμένη κοιλιά της να διακρίνεται και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα! Μετά τον γάμο ακολούθησε μικρό πάρτι.

Αλέξανδρος Μπουρδούμη- Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκαν στην Πάτρα! (εικόνες)Αλέξανδρος Μπουρδούμη- Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκαν στην Πάτρα! (εικόνες)Αλέξανδρος Μπουρδούμη- Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκαν στην Πάτρα! (εικόνες)Αλέξανδρος Μπουρδούμη- Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκαν στην Πάτρα! (εικόνες)Αλέξανδρος Μπουρδούμη- Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκαν στην Πάτρα! (εικόνες)Αλέξανδρος Μπουρδούμη- Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκαν στην Πάτρα! (εικόνες)Αλέξανδρος Μπουρδούμη- Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκαν στην Πάτρα! (εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ