Νόβα- Μάρκου: Διαμάχη δίχως τέλος- «Αναγκάστηκα να διώξω την Τζούλια από το σπίτι»

Νόβα- Μάρκου: Διαμάχη δίχως τέλος- «Αναγκάστηκα να διώξω την Τζούλια από το σπίτι»

Μία σχέση που κράτησε 12 χρόνια και πλέον έχει χαθεί κάθε ίχνος σεβασμού…

Η Τζούλια Νόβα και ο  Γιάννης Μάρκου χώρισαν ξαφνικά μετά από πολυετή σχέση και συγκατοίκηση και άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου». Το  πρώην αγαπημένο ζευγάρι αντί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έχει πάρει «σβάρνα» τις τηλεοπτικές κάμερες και αλληλοκατηγορείται για την διάλυση της σχέσης.

Μάλιστα, οι τελευταίες δηλώσεις του μοντέλου στην εκπομπή «HappyDay», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ένας από τους λόγους ήταν η πρόταση γάμου που δεν ήρθε ποτέ έφερε την έκρηξη του επιχειρηματία μέσω της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» δηλώνοντας:

«Δεν είχα φέρει αντίρρηση στο να καταλήξει η σχέση μας στον γάμο, απλώς δεν είχα κάνει την πρόταση όπως την περιγράφει. Δεν με ενόχλησε η σχέση της με τον με τον άνθρωπο που ασχολείται με extreme sports, με ενόχλησε που προηγείτο ο άνθρωπος από μένα. Όταν είσαι σε μία σχέση πρέπει να συζητάς τις προθέσεις σου, αυτά που θες να κάνεις. Δεν μπορείς να ξεκινάς πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη και να αφήνεις τη σχέση σου απέξω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε και προτιμά την παρέα αυτή από μένα. Οπότε και αναγκάστηκα να την διώξω από το σπίτι! Αυτή έφυγε από τη σχέση, αλλά εγώ την έδιωξα από το σπίτι».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ