Γιώργος Λιάγκας: Η δημόσια συγγνώμη και η αποκάλυψη -«Προφανώς δεν είμαι μόνος μου…»

Γιώργος Λιάγκας: Η δημόσια συγγνώμη και η αποκάλυψη -«Προφανώς δεν είμαι μόνος μου…»

Τελευταία εκπομπή για το «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» και ο παρουσιαστής είπε πολλά!

Αποακλυπτικός και απολογητικός ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή της Παρασκευής, που ήταν και η τελευταία. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά, ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη για ένα παλαιότερο θέμα της εκπομπής..

Με αφορμή την συνέντευξη του Ερρίκου Πετιλόν ανέφερε επί προσωπικού: «Θεωρώ πως ο μάγκας ο άντρας-και αυτός (Ερρίκος Πετιλόν) έχει υπάρξει μάγκας άντρας και είναι- δε βγαίνει ποτέ να κοκορευτεί για τις κατακτήσεις του. Ο άντρας που βγαίνει και κοκορεύεται για τις κατακτήσεις του είναι μακάκας για μένα. Δε λες ποτέ. Δεν εκθέτεις καμία γυναίκα που έχει περάσει από τη ζωή σου και δε βγαίνεις να πεις αριθμό. Γίνεσαι γελοίος. Ο άντρας ο παντελονάτος δε λέει.

Τέσσερα χρόνια έχω χωρίσει. Προφανώς δεν είμαι τέσσερα χρόνια μόνος μου. Ούτε πριν παντρευτώ. Δε θεωρώ πως πρέπει ο άντρας να βγαίνει και να εκθέτει την προσωπική του ζωή. Είναι λάθος. Έβγαινα με μια φίλη μου να φάω και έγραφαν… Που δεν ίσχυαν. Γιατί αυτά που ίσχυαν τα έκρυβα».

Παράλληλα, πριν κλείσει την εκπομπή, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Σοφία Γιαννικοπούλου για όσα είχαν ειπωθεί από την συγκεκριμένη εκπομπή παλαιότερα:

«Επιτρέψτε μου να πω εδώ, επειδή δεν θέλω να αφήνω ανοιχτά μέτωπα και πληγές κλπ, επειδή δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής εδώ τον χειμώνα, είχαμε προφανώς άθελά μας και χωρίς καμία πρόθεση, με ένα θέμα που δεν το είχα επιλέξει έτσι κι αλλιώς εγώ, ήταν άλλη λογική τότε και τώρα είναι άλλη λογική, την κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου, η οποία είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος εξ όσων γνωρίζω και μια καλή μάνα.

Είχε ειπωθεί ένα θέμα, είχε ξεφύγει και τα λοιπά, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί η κ. Γιαννικοπούλου και με το δίκιο της. Είχε δίκιο. Εγώ ξαναλέω ότι το παρατραβήξαμε τότε, ως μη οφείλαμε και της ζητώ συγγνώμη στο κλείσιμο της εκπομπής για να μην αφήνω κλειστές πληγές».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ