Το μήνυμα του Ρουβά στη Ζυγούλη για την επέτειο γάμου τους είναι ότι πιο ρομαντικό έχεις διαβάσει! (εικόνα)

Το μήνυμα του Ρουβά στη Ζυγούλη για την επέτειο γάμου τους είναι ότι πιο ρομαντικό έχεις διαβάσει! (εικόνα)

Ένα απ’ τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Ελλάδα.

Στα 13 χρόνια που είναι μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα υπέροχα παιδιά. Ο λόγος για την  Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα social media, ανεβάζοντας  στιγμιότυπα απ’ την ζωή τους.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια της συζύγου του και την επέτειο για τα τρία χρόνια του θρησκευτικού γάμου τους, δημοσίευσε στο Instagram  φωτογραφίες τους  και εξέφρασε  την αγάπη του στην γυναίκα της ζωής του  μ’ ένα πολύ γλυκό και τρυφερό μήνυμα.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκαμια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για σένα ,να σχεδιάζουμε μαζί κάθε  επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη  μου και χρόνια μας πολλά!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά! @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyanniversary #love #miazoimazi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ