Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και στέλνει μήνυμα με μία φωτογραφία

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και στέλνει μήνυμα με μία φωτογραφία

Ένα αυτοάνοσο που το έχει «παντρευτεί» τα τελευταία 13 χρόνια.

Η Όλγα Κιουρτσάκη, κόρη της Άντζελας Δημητρίου, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας.
που αντιμετωπίζει με μία φωτογραφία της και ένα δυνατό μήνυμα. Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αποκάλυψε ότι πάσχει από λεύκη, ένα νόσημα που κάνει τον οργανισμό να μην παράγει μελανίνη σε ορισμένα σημεία του δέρματος.

«Σχεδόν δύο βδομάδες μπάνια και κάτω από την σκιά.. αρχίζω να το συνηθίζω.. ..Εδώ και 13 χρόνια προσπαθώ να μην μαυρίζω γιατί τα χέρια μου γίνονται σαν χάρτης.. τα άλλα σημεία βρίσκω τρόπο και τα καλύπτω (μακριά δροσερά πουκάμισα με μακρύ μανίκι, κολάν όλο το καλοκαίρι. Όχι σορτσάκια και make up στο ντεκολτέ)… Φέτος όμως απολαμβάνω τα μπάνια μου και όσο μπορώ μακριά από βλέμματα και νιώθω σούπερ!!! Εμείς οι ευαίσθητοι άνθρωποι με τα αυτοάνοσα θέλουμε λεπτούς χειρισμούς», σχολίασε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σχεδόν δύο βδομάδες μπάνια και κάτω από την σκιά.. αρχίζω να το συνηθίζω.. 🤗 ..Εδώ και 13 χρόνια προσπαθώ να μην μαυριζω γιατί τα χερια μου γίνονται σαν χάρτης.. τα άλλα σημεία βρίσκω τρόπο και τα καλύπτω (μακριά δροσερά πουκάμισα με μακρύ μανίκι, κολαν όλο το καλοκαίρι Όχι σορτσάκια και make up στο ντεκολτέ) … φέτος όμως απολαμβάνω τα μπάνια μου και όσο μπορώ μακριά από βλέμματα και νιώθω σούπερ!!! Εμείς οι ευαίσθητοι άνθρωποι με τα αυτοανοσα θέλουμε λεπτούς χειρισμούς!!! 😘😘😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kiourtsaki (@olga.d.k_) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ