Το φόρεμα της Πέγκυς Σταθακοπούλου θα σε εμπνεύσει! Ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις κάθε ηλικίας (εικόνες)

Το φόρεμα της Πέγκυς Σταθακοπούλου θα σε εμπνεύσει! Ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις κάθε ηλικίας (εικόνες)

Η ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και οι εμφανίσεις της είναι επιλεκτικές.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου, είναι μια απ΄τις αγαπημένες ελληνίδες ηθοποιούς και έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο.

Πρόσφατα  με αφορμή τα γενέθλιά της, η οποία έκλεισε τα 60, εξήγησε πως έχει εξοικειωθεί με τον χρόνο.  «Όσο μεγαλώνεις μπορείς να είσαι πιο όμορφη στα εξήντα απ ‘οτι στα τριάντα και το εννοώ. Αρκεί να σκεφτείς τι είναι ο χρόνος σου, τι τον έκανες, τι τον κάνεις και τι είναι πια ωραίο για σένα», ενώ είχε παραδεχθεί ότι προσέχει το σώμα της κάνοντας πιλάτες 2 φορές την εβδομάδα αλλά και καθημερινό περπάτημα που την βοηθάει αν απελευθερώνει και το μυαλό της.

Η ηθοποιός πριν λίγες μέρες παρακολούθησε την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο συλλέκτης» και μαγνήτισε τα βλέμματα με την  γοητευτική και κομψή εμφάνισή της. Επέλεξε ένα  όμορφο ,φλοράλ και στυλάτο φόρεμα,το οποίο συνδύασε με μία ασημί τσάντα.

Το φόρεμα της Πέγκυς Σταθακοπούλου θα σε εμπνεύσει! Ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις κάθε ηλικίας (εικόνες)               Το φόρεμα της Πέγκυς Σταθακοπούλου θα σε εμπνεύσει! Ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις κάθε ηλικίας (εικόνες)