Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη: Με σούπερ μίνι αποκαλυπτικό φόρεμα στο πάρτι για την γιορτή της! (εικόνες)

Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη: Με σούπερ μίνι αποκαλυπτικό φόρεμα στο πάρτι για την γιορτή της! (εικόνες)

Ένα πάρτι που θα κάνουν καιρό να ξεχάσουν όσοι παραβρέθηκαν.

Την ονομαστική της εορτή είχε η Μαρίνα Πατούλη το Σάββατο και την γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο για τις στιλιστικές της επιλογές, όσο και για τις χορευτικές της ικανότητες. Η εορτάζουσα επέλεξε για την ημέρα ένα σουπερ αποκαλυπτικό κοντό και αστραφτερό φόρεμα που αναδείκνυε το υπέροχο μαύρισμα που έχει ήδη αποκτήσει.

Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη: Με σούπερ μίνι αποκαλυπτικό φόρεμα στο πάρτι για την γιορτή της! (εικόνες)Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη: Με σούπερ μίνι αποκαλυπτικό φόρεμα στο πάρτι για την γιορτή της! (εικόνες)Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη: Με σούπερ μίνι αποκαλυπτικό φόρεμα στο πάρτι για την γιορτή της! (εικόνες)Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη: Με σούπερ μίνι αποκαλυπτικό φόρεμα στο πάρτι για την γιορτή της! (εικόνες)Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη: Με σούπερ μίνι αποκαλυπτικό φόρεμα στο πάρτι για την γιορτή της! (εικόνες)

Ιδιαίτερη στιγμή του πάρτι η στιγμή που η Μαρίνα Πατούλη άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής υπό το βλέμμα του συζύγου της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ