Συνεχίζεται το «ξεκατίνιασμα» Στικούδη- Ελευθερίου: Νέα σκληρή απάντηση (vid)

Συνεχίζεται το «ξεκατίνιασμα» Στικούδη- Ελευθερίου: Νέα σκληρή απάντηση (vid)

«Πόλεμος» ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες.

Μία νέα κόντρα «ξέσπασε» στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου, όταν η  πρώτη ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο όπου παίζει πιάνο και τραγουδάει ένα κομμάτι της Beyonce, φορώντας την κορδέλα από τα καλλιστεία του 2005, όταν και στέφθηκε miss Ελλάς και την δεύτερη αντιμαχόμενη να απαντά με ειρωνικό σχόλιο.

«Το 2005 στέφτηκα miss Ελλάς .. δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα … Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη με την Ελευθερία Ελευθερίου να σχολιάζει :«ΟΚ μας έπεισες» προσθέτοντας emojis που κλαίνε από τα γέλια.

H  Κατερίνα Στικούδη είδε το σχόλιο και  απάντησε με ένα InstaStory. «Τι φάση δηλαδή; WTF?». Ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε εκ νέου. «Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε…».

Ωστόσο, την Τετάρτη ήρθε νέα, πιο σκληρή απάντηση από την Κατερίνα Στικούδη, η οποία ανέβασε ένα βιντεάκι όπου περνάει μπροστά από ένα νοσοκομείο και σχολιάζει: «Ό,τι τι ακριβώς γλυκιά μου σαλαμάνδρα, εσύ να κοιτάς την δική σου την καριέρα ή μάλλον πια καριέρα (γελάει χαιρέκακα)…».

Δείτε το βιντεάκι:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ