Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη!

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη!

Θα το ανακοινώσει μόνο όταν θα είναι όλα έτοιμα.

Αν και η Ελένη Μενεγάκη έχει ανακοινώσει την απόφασή της να μην είναι στην τηλεόραση σίγουρα για την επόμενη χρονιά αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για οριστική αποχώρηση, ωστόσο, δεν θα μείνει αδρανής.

Μάλιστα, μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλου οργανώνουν ήδη το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο περιοδικό «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η παρουσιάστρια κάνει κινήσεις για την επέκταση των επιχειρήσεων τους στην Άνδρο, όπου διατηρούν ήδη ξενοδοχειακό συγκρότημα, στα Άχλα.

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και αρκετό καιρό αναζητά τον κατάλληλο χώρο για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση, που θα σχετίζεται με την υγιεινή διατροφή. Έναν χώρο εστίασης, δηλαδή, όπου θα μπορεί να απολαμβάνει ο πελάτης ροφήματα από φρέσκα λαχανικά και φρούτα, αλλά και φρέσκα πιάτα. Κάθε της βήμα είναι πολύ προσεχτικά σχεδιασμένο, γι’ αυτό δεν βιάζεται να υλοποιήσει αυτή την ιδέα. Επιθυμία της είναι ο χώρος να είναι παραθαλάσσιος και κεντρικός, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ