Χριστόπουλος- Μπράντ: Το παιδικό δωμάτιο του γιου τους είναι φανταστικό! (εικόνες)

Χριστόπουλος- Μπράντ: Το παιδικό δωμάτιο του γιου τους είναι φανταστικό! (εικόνες)

Οι ευτυχισμένοι γονείς απολαμβάνουν τις στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Πριν λίγες μέρες ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, και όπως κάθε γονιός, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, το ζευγάρι από την Πέμπτη όταν και γεννήθηκε ο γιος τους, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την νέα του καθημερινότητα μέσα στο μαιευτήριο.

Χριστόπουλος- Μπράντ: Το παιδικό δωμάτιο του γιου τους είναι φανταστικό! (εικόνες)Χριστόπουλος- Μπράντ: Το παιδικό δωμάτιο του γιου τους είναι φανταστικό! (εικόνες)
Ωστόσο, λίγο πριν γεννηθεί ο μπόμπιρας οι πανευτυχείς γονείς είχαν ετοιμάσει και το παιδικό δωμάτιο, ενώ είχαν ανεβάσει στα social media φωτογραφίες. Πρόκειται για ένα μεγάλο και πολύ φωτεινό δωμάτιο με το λευκό να κυριαρχεί! Στα αξιοσημείωτα, το πορταίτο του Χάρη Χριστόπουλου σε εμφανές σημείο.

Χριστόπουλος- Μπράντ: Το παιδικό δωμάτιο του γιου τους είναι φανταστικό! (εικόνες)Χριστόπουλος- Μπράντ: Το παιδικό δωμάτιο του γιου τους είναι φανταστικό! (εικόνες)Χριστόπουλος- Μπράντ: Το παιδικό δωμάτιο του γιου τους είναι φανταστικό! (εικόνες)Χριστόπουλος- Μπράντ: Το παιδικό δωμάτιο του γιου τους είναι φανταστικό! (εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ