Εκτός εαυτού η Μαρία Μιχαλοπούλου από το GNTM: «Τα βάζει» με όλους και βρίζει…

Εκτός εαυτού η Μαρία Μιχαλοπούλου από το GNTM: «Τα βάζει» με όλους και βρίζει…

Μία αναφορά που της έκαναν στο instagram, πυροδότησαν την έκρηξή της…

Απίστευτο ξέσπασμα από τη Μαρία Μιχαλοπούλου, την πρώην παίκτρια του GNTM, που κατάφερε να εντυπωσιάσει άπαντες, αφού χωρίς καθόλου εμπειρία, κατευθείαν από την λαϊκή αγορά, όπου δούλευε με τους γονείς της, έφθασε στην τελική πεντάδα.

Το μοντέλο με ένα δημόσιο ξέσπασμα αναφέρθηκε στην αναφορά που της έκαναν στο instagram για κάποια γυμνές καλλιτεχνικές φωτογραφίες της με αποτέλεσμα η πλατφόρμα να της κατεβάσει.

«<em>Μπορεί να παίζει χαλαρωτική μουσική από πίσω αλλά εγώ έχω πολλά νεύρα. Γιατί κάποιοι μου έκαναν αναφορά πως πρέπει να κατεβάσω τις φωτογραφίες που ανέβασα χθες.</em>

<em>Οκ. Φαινόταν η ρώγα μου σε μια φωτογραφία, να το δεχθώ, ρε παιδί μου, σεξουαλικό περιεχόμενο εννοείται. Όλες οι άλλες που κυριολεκτικά βγάζουν σχεδόν τον π@το τους στις φωτογραφίες αλλά φοράνε έναν πορ@οκ@οφτη, ένα κορδόνι για βρακί δεν σας ενοχλούσαν και θέλατε να κάνετε αναφορά στις δικές μου φωτογραφίες! Οκ! Εγώ θα τις βάλω με θολούρα και θα τις ξανανεβάσω! Έτσι γιατί μπορώ</em>», σχολίασε σε εμφανώς έξαλλη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο με το θέμα, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» του Open.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ