Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θυμάται τον γάμο της και μας δείχνει φωτογραφίες της ως νύφη! (εικόνες)

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θυμάται τον γάμο της και μας δείχνει φωτογραφίες της ως νύφη! (εικόνες)

Λιτός γάμος, λιτό νυφικό, υπέροχη νύφη.

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί την γνωρίσαμε στο  GNTM, το ριάλιτι μόδας  του STAR. Ήταν η  art director και ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του show. Πλέον, θα κάθεται στη θέση του κριτή, αφού αντικατέστησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αποχώρησε για να παρουσιάσει δική της εκπομπή στον Alpha.

Η στυλίστρια μοιράζεται που και που κάποιες προσωπικές και οικογενειακές φωτογραφίες με τους φίλους της στο διαδίκτυο. Με αφορμή την 5η επέτειο του γάμου της ανάρτησε δυο φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, όπου σαν σήμερα παντρεύτηκε με τον  Βασίλη Καρύδη στην Κίμωλο.

Φορούσε ένα λευκό, λιτό και μάξι νυφικό και είχε τα μαλλιά της πιασμένα και στολισμένα με λουλούδια. Στην λεζάντα έγραψε «17-8- 15# kimolos* κλεφτήκαμε *,ένα δύσκολο καλοκαίρι και τότε, αλλά με πολύ αγάπη όλα γίνονται μαγικά και αξέχαστα, έτσι και φέτος δεν μασάμε θα επιβιώσουμε».

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θυμάται τον γάμο της και μας δείχνει φωτογραφίες της ως νύφη! (εικόνες)Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θυμάται τον γάμο της και μας δείχνει φωτογραφίες της ως νύφη! (εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ