Χάρης Βαρθακούρης: Το ατυχέστατο σχόλιο για τα γενέθλια της κόρης του και οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε

Χάρης Βαρθακούρης: Το ατυχέστατο σχόλιο για τα γενέθλια της κόρης του και οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε

Χοντροκομμένο χιούμορ που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα έχουν δυο κόρες, στις οποίες αναφέρονται αρκετά συχνά. Πριν λίγες μέρες η κόρη του Μελωδία είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα δέκα. Ο τραγουδιστής της ευχήθηκε με μια ανάρτηση στα social media που μεταξύ άλλων έγραψε

«Και ξαφνικά η ηλικία μας έγινε διψήφια…
Το μωρό μου το πρωτότοκο γίνεται σήμερα 10.
Πώς περνάει έτσι ο καιρός ρε παιδιά;; Μου το έλεγαν (κι εξακολουθούν) γονείς μεγαλύτερων παιδιών ότι ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβεις. Πόσο δίκιο έχουν!!
Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος πατέρας. Εξαιρετική μαθήτρια, δίκαιο, τρυφερό, ευαίσθητο και φιλότιμο πλάσμα.
Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο.Χαλάλι και το ξύλο.
Σε λατρεύουμε ερωτάκι μας όμορφο. Η μανούλα σου, η αδερφούλα σου κι εγώ είμαστε τυχεροί που σε έχουμε στη ζωή μας.
Υγ. Τη φωτογραφία τη βρήκα στο κινητό μου. Προφανώς κάτι δοκίμαζε κι έβγαζε σελφι.
Σίγουρα θα γίνει χαμός όταν αντιληφθεί ότι την χρησιμοποίησα!!».

Χάρης Βαρθακούρης: Το ατυχέστατο σχόλιο για τα γενέθλια της κόρης του και οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε

Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί διαδικτυακοί φίλοι του αντέδρασαν αρνητικά, παρόλο που γνώριζαν ότι έκανε χιούμορ, και έσπευσε  να σβήσει την φράση «Χαλάλι και το ξύλο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και ξαφνικά η ηλικία μας έγινε διψήφια… Το μωρό μου το πρωτότοκο γίνεται σήμερα 10. Πώς περνάει έτσι ο καιρός ρε παιδιά;; Μου το έλεγαν (κι εξακολουθούν) γονείς μεγαλύτερων παιδιών ότι ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβεις. Πόσο δίκιο έχουν!! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος πατέρας.Εξαιρετική μαθήτρια, δίκαιο, τρυφερό, ευαίσθητο και φιλότιμο πλάσμα. Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο. Σε λατρεύουμε ερωτάκι μας όμορφο. Η μανούλα σου, η αδερφούλα σου κι εγώ είμαστε τυχεροί που σε έχουμε στη ζωή μας. Υγ. Τη φωτογραφία τη βρήκα στο κινητό μου. Προφανώς κάτι δοκίμαζε κι έβγαζε σελφι. Σίγουρα θα γίνει χαμός όταν αντιληφθεί ότι την χρησιμοποίησα!! . . #varthakouris #melodiavarthakouri #birthday #birthdaygirl #daughter #daughterlove #10yearsold #mylife #hoovoo_dna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις

Παράλληλα, αρνητικά σχολιάστηκε και από την εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι Not». Συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα τοποθετήθηκε λέγοντας: «Ο Χάρης έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Προφανώς αυτό που έγραψε ήταν χιουμοριστικό, ατυχέστατο όμως. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αντιλαμβανόμαστε πότε κάποιος κάνει χιούμορ με το συγκεκριμένο κομμάτι. Ένας άνθρωπος που διαβάζει έστω και για πλάκα ότι “χαλάλι το ξύλο” δεν είναι ωραίο, είναι μια ατυχήσασα στιγμή», με τον Ετεοκλή Παύλου να υπερθεματίζει: «Καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν το εννοούσε ο άνθρωπος και ότι ήταν χιούμορ. Από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά που το ζουν και για κάποια παιδιά δεν είναι πλάκα αυτό το πράγμα, είναι άσχημο να το διαβάζεις για οποιοδήποτε λόγο».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ