Τάμτα: Όλες την ρωτούσαν για το vintage φόρεμά της  – Δεν κοστίζει ούτε 5 ευρώ (εικόνες)

Τάμτα: Όλες την ρωτούσαν για το vintage φόρεμά της  – Δεν κοστίζει ούτε 5 ευρώ (εικόνες)

Η εμφάνιση της τραγουδίστριας που ξετρέλανε τις ακολούθους της.

Η Τάμτα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με φίλες και είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram ανεβάζοντας αρκετά στιγμιότυπα. Σε ένα από αυτά πόζαρε στην Κύθνο φορώντας ένα vintage πολύχρωμο φόρεμα, το οποίο ενθουσίασε τις ακολούθους της.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια με νέα ανάρτηση, επειδή δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για το πώς μπορούν να τον βρουν, ενημέρωσε ότι το αγόρασε από κάποιο μαγαζί που πουλάει vintage και ότι δεν πρέπει να στοιχίζει περισσότερο από 5 ευρώ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Too lazy to choose ??‍♀️ #kythnos 21/6/20 #kyklades #cyclades #greekislands

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

«Κορίτσια μου επειδή μου στέλνετε και με ρωτάτε για το φόρεμα,Είναι vintage! Λογικά 90’s… Και σίγουρα δεν έχω δώσει πάνω από 5 € Αν όχι λιγότερα.

Πάντως το φοβερό είναι πως τις περισσότερες φορές όταν λαμβάνω πολλά μηνύματα σχέση με το ρούχο που φοράω στη φωτογραφία,κυρίως γίνεται όταν το ρούχο είναι vintage ??‍

Έχουμε και στην Αθήνα αρκετά μαγαζιά στο κέντρο Πάντως αν τα ψάξετε?

Επίσης πείτε μου λίγο, πως να το λέμε το vintage στα ελληνικά ??Γιατί καμιά φορά με ρωτάνε αν είναι Κάποια «μάρκα» ?», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κορίτσια μου επειδή μου στέλνετε και με ρωτάτε για το φόρεμα,Είναι vintage! Λογικά 90’s… Και σίγουρα δεν έχω δώσει πάνω από 5 € Αν όχι λιγότερα. Πάντως το φοβερό είναι πως τις περισσότερες φορές όταν λαμβάνω πολλά μηνύματα σχέση με το ρούχο που φοράω στη φωτογραφία,κυρίως γίνεται όταν το ρούχο είναι vintage ??‍♀️ Έχουμε και στην Αθήνα αρκετά μαγαζιά στο κέντρο Πάντως αν τα ψάξετε? Επίσης πείτε μου λίγο, πως να το λέμε το vintage στα ελληνικά ??Γιατί καμιά φορά με ρωτάνε αν είναι Κάποια «μάρκα» ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ