Τρυφερό μήνυμα Έλληνα τραγουδιστή για την επέτειο του γάμου του:  «Σε αγαπάμε πολύ γιατρέ μας, υπέροχη γυναίκα μου»

Τρυφερό μήνυμα Έλληνα τραγουδιστή για την επέτειο του γάμου του:  «Σε αγαπάμε πολύ γιατρέ μας, υπέροχη γυναίκα μου»

Έξι χρόνια γάμου, ένα παιδί και η ευγνωμοσύνη του τραγουδιστή.

Ξεχωριστή μέρα είναι η 23η Αυγούστου για τον Τριαντάφυλλο εδώ και έξι χρόνια, αφότου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την  Δήμητρα Σαμπάνη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα γιο, τον Νικόλα και η ζωή τους έγινε ακόμη πιο ευτυχισμένη.

Ο τραγουδιστής κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του, αν και πολλές φορές έχει εκφραστεί δημόσια για την αγάπη που τρέφει προς την σύζυγό του. Με αφορμή λοιπόν, την επέτειό τους δημοσιοποίησε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους,γράφοντας ένα τρυφερό μηνυμα «Σαν σήμερα 23/8/2014!!! Πριν από 6 χρόνια παντρεύτηκα το πιο έξυπνο, όμορφο, δυναμικό κορίτσι που μου άλλαξε όλη τη ζωή, σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις για εμάς καθημερινά, σε ευχαριστώ για το πολύτιμο δώρο που μου χάρισες τον Νικόλα μας, σε ευχαριστώ που πάντα είσαι δίπλα μας σε κάθε μας στιγμή, σε αγαπάω πολύ, σε αγαπάμε πολύ γιατρέ μας υπέροχη γυναίκα μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σαν σήμερα 23/8/2014 !!! Πριν από 6 χρόνια παντρεύτηκα το πιο εξυπνο όμορφο δυναμικό κορίτσι που μου άλλαξε όλη τη ζωή , σε ευχαριστώ για όλα όσα κανείς για εμάς καθημερινά, σε ευχαριστώ για το πολύτιμο δώρο που μου χάρισες τον Νικόλα μας, σε ευχαριστώ που πάντα είσαι δίπλα μας σε κάθε μας στιγμή , σε αγαπάω πολύ, σε αγαπαμε πολύ γιατρέ μας υπέροχη γυναίκα μου ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafillos Xatzinikolaou (@triantafillos_xatzinikolaou) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ