Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζει τη σύζυγό του να κάνει λασπόλουτρο χωρίς ρούχα! (εικόνα)

Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζει τη σύζυγό του να κάνει λασπόλουτρο χωρίς ρούχα! (εικόνα)

Ήθελε να τονίσει τις θεραπευτικές ιδιότητες του πηλού και του ιαματικού νερού.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η σύζυγός του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς τα τελευταία χρόνια έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, εναρμονισμένο με την φύση. Πρόσφατα, μάλιστα, ο ηθοποιός απέκτησε λογαριασμό στο instagram και ανεβάζει συχνά με τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που ακολουθεί πάντα με σεβασμό στη χλωρίδα και πανίδα της γης.

Στην τελευταία του ανάρτηση θέλησε να σταθεί στις ευεργετικές ιδιότητες των λασπόλουτρων, έτσι ανέβασε μία φωτογραφία της γυναίκας του, όπου είναι ξαπλωμένη και ολόγυμνη μέσα στη λάσπη μιλώντας τρυφερά για αυτήν και στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του:  «Αν περνάτε από Καβάλα, μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε στα ιαματικά λασπόλουτρα! Μοναδική εμπειρία. Το σώμα βουλιάζει μέσα στο ρευστό χώμα. Η Γη σε καταπίνει και σε θεραπεύει (δερματικά, αρθροπαθείες, ως καλλυντικό σκεύασμα κλπ). Χωμάτινο άγαλμα στη φώτο η Άννα μου. Την αγαπώ γιατί με εμπιστεύεται και βουτάει ακόμα και στις λάσπες μαζί μου!!» .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αν περνάτε από Καβάλα, μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε στα ιαματικά λασπολουτρα! Μοναδική εμπειρία. Το σώμα βουλιάζει μέσα στο ρευστό χώμα. Η Γη σε καταπίνει και σε θεραπεύει (δερματικά, αρθροπαθειες, ως καλλυντικό σκεύασμα κλπ) Χωμάτινο άγαλμα στη φώτο η Άννα μου. Την αγαπώ γιατί με εμπιστεύεται και βουτάει ακόμα και στις λάσπες μαζί μου???!! #mudbath #mymuse #naturelovers #natureheals #greeknature

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ