Άννα Μαρία Ηλιάδου: Χώρισε η νικήτρια του «GNTM» και ερωτεύτηκε ξανά; (εικόνες)

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Χώρισε η νικήτρια του «GNTM» και ερωτεύτηκε ξανά; (εικόνες)

Χωριστούς δρόμους έχει ακολουθήσει το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου,  νικήτρια  μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο του «GNTM 2», είχε τραβήξει την προσοχή  από την πρώτη στιγμή τόσο των κριτών, όσο και των τηλεθεατών. Μάλιστα, από νωρίς ήταν ένα από τα φαβορί, πρόβλεψη που επιβεβαιώθηκε στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι του Star.

Σε εκείνον τον τελικό, εκτός από τα «φιάσκο» με τις ψήφους των τηλεθεατών με αποτέλεσμα αν υπάρξουν δύο νικήτριες, είχε συζητηθεί έντονα και διαγωνιστική διαδικασία, αφού σε αυτήν συμμετείχαν και οι σύντροφοι των τριών φιναλίστ. Εκεί γνωρίσαμε και τον πρώην, όπως όλα δείχνουν, σύντροφός της Άννας Μαρίας,  Τάσο Ιωαννίδη. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι το το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους και η κίνηση και των δυο να διαγράψουν από το Instagram τις κοινές φωτογραφίες τους, τις πυροδότησε ακόμα περισσότερο…

Αν και κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την φημολογία, μία νέα ανάρτηση του μοντέλου ίσως θέλει κάτι να πει. Την βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με ένα άλλο αγόρι και να είναι χαμογελαστή, γλυκιά και χαδιάρικη μαζί του.

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Χώρισε η νικήτρια του «GNTM» και ερωτεύτηκε ξανά; (εικόνες)Άννα Μαρία Ηλιάδου: Χώρισε η νικήτρια του «GNTM» και ερωτεύτηκε ξανά; (εικόνες)Άννα Μαρία Ηλιάδου: Χώρισε η νικήτρια του «GNTM» και ερωτεύτηκε ξανά; (εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ