Ρούλα Κορομηλά: Η ξεκάθαρη θέση της για όλα όσα γράφονται για την εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού

Ρούλα Κορομηλά: Η ξεκάθαρη θέση της για όλα όσα γράφονται για την εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού

Η αγαπημένη παρουσιάστρια στηρίζει ξεκάθαρα την επιλογή της να γίνει μητέρα σε αυτή την ηλικία.

Το σαββατοκύριακο η είδηση που απασχόλησε τα ελληνικά social media ήταν αναμφίβολα η εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού, όπως ανακοίνωσε ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας.

Ωστόσο, για ακόμη μία φορά δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν με κακεντρέχεια την ηλικία της μέλλουσας μαμάς -είναι σχεδόν 50. Οι γνωστοί κριτές των πάντων βρήκα για μία ακόμη φορά αφορμή να σχολιάσουν αρνητικά σε μία τόσο ευχάριστη είδηση, όπως είναι ο ερχομός ενός παιδιού.

Μάλιστα, θέση για όλη αυτήν την κριτική πήρε και η Ρούλα Κορομηλά που μέσω instagram εξέφρασε την  στήριξή της  σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες που απολαμβάνουν το δώρο της μητρότητας: «Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος και επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες, φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι, τις στηρίζω χαίρομαι και χειροκροτώ. Μπράβο σας!

Η μητρότητα και τα παιδιά, θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων.

Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακού φίλου, του Skroutz: “ Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του… Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τόσο σκοτάδι πια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατι τοσος θορυβος κ επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Καθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικων(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες ,φτωχές κλπ. Ολες τις σέβομαι τις στηρίζω χαιρομαι κ χειροκροτώ. 👏🏻👏🏻Μπράβο σας! Η μητρότητα και τα παιδια , θεωρώ, πως σε καμμία περίπτωση δεν πρεπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρισματος κ εμπαθών σχολίων. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδυκτιακου φίλου, του Skroutzzzz. “ Καλο θα ήταν να πάψει ενα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί οτι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του…Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατι τοςο σκοτάδι πια». 🙏🏻🙋💙#iamwoman#ilovethechildren ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ