Δημήτρης Μακαλιάς: Το μήνυμα αγάπης για την οικογένειά του είναι ό,τι πιο γλυκό, τρυφερό και όμορφο έχεις διαβάσει! (εικόνα)

Δημήτρης Μακαλιάς: Το μήνυμα αγάπης για την οικογένειά του είναι ό,τι πιο γλυκό, τρυφερό και όμορφο έχεις διαβάσει! (εικόνα)

Με αφορμή την επέτειο του γάμου του.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη έκλεισαν πέντε χρόνια παντρεμένοι και παραμένουν ερωτευμένοι και αγαπημένοι με την ευτυχία τους να ολοκληρώνεται το 2017 με τον ερχομό του γιου τους.

Με αφορμή, λοιπόν, την επέτειο του γάμου τους, ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία και εξέφρασε δημόσια την αγάπη του τόσο στην γυναίκα του, όσο και στο παιδί του.

«Να σας πω κάτι; Αυτά τα δύο πλάσματα είναι η ζωή μου. Η ευτυχία μου. Η πληρότητα μου. Το τρελό κορίτσι μου που 5 χρόνια πριν σαν σήμερα με παντρεύτηκε, με τα στέφανα να πέφτουν διαρκώς από τον @lambrosfisfis και να ψάχνουμε πού μας πάνε τα τέσσερα, και το τρελό αγόρι μου που κάθε μέρα του μοιάζω και πιο πολύ. Αυτή τη στιγμή κοιμούνται δίπλα μου και οι ανάσες τους με χαϊδεύουν. Και εγώ θέλω να τους ουρλιάξω πάλι πόσο πολύ τους αγαπώ» έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να σας πω κάτι; Αυτά τα δύο πλάσματα είναι η ζωή μου. Η ευτυχία μου. Η πληρότητα μου. Το τρελό κορίτσι μου που 5 χρόνια πριν σαν σήμερα με παντρεύτηκε, με τα στέφανα να πέφτουν διαρκώς από τον @lambrosfisfis και να ψάχνουμε πού μας πάνε τα τέσσερα, και το τρελό αγόρι μου που κάθε μέρα του μοιάζω και πιο πολύ. Αυτή τη στιγμή κοιμούνται δίπλα μου και οι ανάσες τους με χαϊδεύουν. Και εγώ θέλω να τους ουρλιάξω πάλι πόσο πολύ τους αγαπώ… @antigoni_psichrami #harris #happy #birthday #weddinganniversary #love #helpLambros #ineedsomesleep

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Makalias (@dimitrismakalias) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ