Η Κίτσου μιλά για τη σχέση της με τον Γκοτσόπουλο: «Είναι πολύ σπάνιο αυτό που έχουμε»

Η Κίτσου μιλά για τη σχέση της με τον Γκοτσόπουλο: «Είναι πολύ σπάνιο αυτό που έχουμε»

Αν και δεν ξεκαθαρίζει για το «είδος» της σχέσης που έχουν μιλά πολύ τρυφερά για τον συνάδελφό της.

Η  Μαρία Κίτσου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της εκπομπής. Η ηθοποιός μίλησε για τις «ΆγριεςΜέλισσες», τα κιλά που έχασε και φυσικά για την φημολογούμενη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στην σειρά Δημήτρη  Γκοτσόπουλο.

Σχετικά με τα κιλά που έχασε είπε « Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα την διατροφή μου, έκανα και γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Αποφάσισα να τα χάσω  λίγο πριν την καραντίνα.  Δεν έχασα πάρα πολλά και τα έχασα πολύ εύκολα. Μιλάμεγια 14 κιλά».

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας για την σχέση της με τον  Δημήτρη  Γκοτσόπουλο είπε:
«Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ καλοί συνάδελφοι. Γνωριστήκαμε στις “Άγριες Μέλισσες” ,κολλήσαμε αμέσως, δέσαμε. Τον θεωρώ πολύ δικό μου άνθρωπο, τον αγαπάω πάρα πολύ, τον θαυμάζω πάρα πολύ, με εμπνέει και η στάση του για τη ζωή και η στάση του για την τέχνη. Είναι ευγενικός, ευαίσθητος και με ζωντάνια. Σου δίνει πολύ δύναμη η συντροφιά μαζί του. Τώρα οι ταμπέλες δεν με αφορούν. Είμαστε πολύ κοντά, είναι σπάνιο αυτό που έχουμε.

Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές μαζί, περάσαμε πολύ ωραία. Έχει τρομερό χιούμορ και είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να κάνεις εξαιρετική παρέα. Είναι ιδανικός σε πολλά πράγματα. Νιώθω πολύ τυχερή που τον γνώρισα από την σειρά και κολλήσαμε».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ