Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η ρομαντική ιστορία αγάπης με τον σύντροφό της- Παντρεύονται μέσα σε 4 μήνες

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η ρομαντική ιστορία αγάπης με τον σύντροφό της- Παντρεύονται μέσα σε 4 μήνες

Στις 9 Ιουνίου γνωρίστηκαν και στις 10 Οκτωβρίου παντρεύονται!

Σαν βόμβα «έσκασε» η είδηση ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο σύντροφός της, Σπύρος Δημητρίου, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού μέχρι πρότινος η τραγουδίστρια ήταν μόνη. Άλλωστε, πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ότι είχε περάσει μόνη την καραντίνα.

Ωστόσο, ο έρωτας την βρήκε στις αρχές του καλοκαιριού και μάλιστα κεραυνοβόλα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», πίσω από αυτόν τον μελλοντικό γάμο βρίσκεται μια άκρως ρομαντική ιστορία.

Όλα ξεκίνησαν στις 9 Ιουνίου, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο μαγαζί της Σάννυ Μπαλτζή στο Χαλάνδρι και ενώ το πρωί ο δικηγόρος, και μετέπειτα σύντροφος της τραγουδίστριας, είχε κηδέψει τον πατέρα του. Ο βαθιά στεναχωρημένος δικηγόρος είχε δεχθεί, παρότι δεν ήταν καλά να πάει να βρει τη φίλη του μετά από παρότρυνσή της προκειμένου να μην κλειστεί μέσα στο σπίτι μόνος αυτές τις δύσκολες ώρες.

Εκεί ήταν και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Οι δυο τους βρέθηκαν να περνούν όλο το βράδυ συζητώντας και τις επόμενες δύο ημέρες συναντήθηκαν. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και μετά από μία εβδομάδα ο Σπύρος Δημητρίου της έκανε πρόταση γάμου. Η τραγουδίστρια δέχθηκε και αμέσως προχώρησαν στις διαδικασίες γάμου με κουμπάρα φυσικά τη Σάννυ Μπαλτζή!

Να σημειώσουμε ότι ο γαμπρός, πήρε την έγκριση του πατέρα της νύφης, Γιάννη Ζουγανέλη μέσω τηλεφώνου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ