Χώρισε η Έρρικα Πρεζεράκου μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Χώρισε η Έρρικα Πρεζεράκου μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Νέα αρχή στη ζωή της κάνει η αθλήτρια.

Η  Έρρικα Πρεζεράκου μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε λόγω του ατυχήματος με το σκάφος και σοβαρό τραυματισμό των δακτύλων της είναι σπίτι της και αναρρώνει. Ωστόσο, σε αυτό δεν βρίσκεται πλέον ο σύντροφός της, αφού μετά από πέντε χρόνια σχέσης και συμβίωσης χώρισαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On Time» και της Σάσας Σταμάτη, η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Τίτος Καταλαγαριανάκης πήραν κοινή απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, παραμένουν, όμως, φίλοι και συνεργάτες – ο πρώην σύντροφός της  έχει αναλάβει το συντονισμό του Replayce, του κέντρου που διατηρεί τα τελευταία χρόνια η Έρρικα στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, αν και οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν το ατύχημα, ο Τίτος Καταλαγαριανάκης είναι αυτός που της στάθηκε σε όλες τις δύσκολες στιγμές τόσο στο ΚΑΤ, όσο και μετά, ενώ παραμένει δίπλα της και την στηρίζει και τώρα στην ανάρρωση.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι αν και είχε γραφτεί ότι αυτός ήταν ο χειριστής του σκάφους που συνέβη το ατύχημα , αυτό δεν ισχύει, καθώς το έχει διαψεύσει η ίδια η αθλήτρια.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της, η Έρρικα Πρεζεράκου περιμένει να περάσει ο απαιτούμενος χρόνος για να βγάλει τα σίδερα που έχει στα δάχτυλα, καθώς αυτή τη στιγμή το μόνο λειτουργικό δάχτυλο του δεξιού χεριού είναι ο δείκτης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ