«Χαμός» με Χάρη Ρώμα και Σοφία Μουτίδου- Εκατέρωθεν δηλώσεις και κατηγορίες

«Χαμός» με Χάρη Ρώμα και Σοφία Μουτίδου- Εκατέρωθεν δηλώσεις και κατηγορίες

Και στη μέση το «Καφέ της Χαράς»…

Μία νέα διαμάχη έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz που φαίνεται να ξεφεύγει από τα όρια. Πρόκειται για δύο πρώην πλέον συνεργάτες, τον Χάρη Ρώμα και τη Σοφία Μουτίδου.  Την προηγούμενη εβδομάδα ο σεναριογράφος της σειράς «Καφέ της Χαράς» ανέφερε ότι τη νέα σεζόν δεν θα συμμετέχει στη σειρά η ηθοποιός, που υποδυόταν τη δασκάλα του χωριού, παρότι είχε συζητηθεί, λόγω ωραρίων.

Ωστόσο, η Σοφία Μουτίδου, που δεν διστάζει αν λέει την γνώμη της, με βίντεο που ανέβασε στα προσωπικά της social media ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν ισχύει ενώ άφησε να εννοηθεί ότι έλεγε ψέματα ο Χάρης Ρώμας:

«Ο Χάρης Ρώμας βρήκε έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας για το πρόγραμμά μου. Οι λόγοι που δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν ζήτησα ποτέ να τους επιβάλλω το δικό μου πρόγραμμα. Πήρα τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα για να του πω ότι θα κάνω διευκρινιστική δήλωση. Ο Χάρης Ρώμας μού απάντησε… ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο σεναριογράφος, όμως, έδωσε συνέχεια στο θέμα με νέα τοποθέτησή του στην ίδια εκπομπή που είχε κάνει και τις πρώτες δηλώσεις, στο «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά, όπου αυτή τη φορά βγήκε τηλεφωνικά και έδωσε μία άλλη εκδοχή για το «ναυάγιο» της συνεργασίας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ηθοποιό.

«Ο διάλογος αυτό μόνο φανταστικός δεν είναι. Καμία υποχρέωση δεν είχε ο Χάρης Ρώμας, ή η Άννα Χατζησοφιά ή το Καφέ της Χαράς ή ο ΑΝΤ1 να γράψει μια ιστορία για τη δασκάλα στο σίκουελ. Η καλή πρόθεση υπήρχε. Απορώ με την Σοφία, πώς σε τέτοιες εποχές που η πλειονότητα του κόσμου ταλανίζεται από οικονομικά, θέλει να βγάλει στον αέρα μια οικονομική διένεξη, η οποία αν γίνει πιο συγκεκριμένη μπορεί να είναι και προκλητική -τα ποσά τα οποία μπορεί να ζήτησε η Σοφία.

Μου είπε ότι μπορεί να παίζει μόνο Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Το οικονομικό είναι μία άλλη ιστορία, η οποία έπεται. Το αν θα παίξει η Σοφία Μουτίδου στο Καφέ της Χαράς δεν είναι σημαντικό, δεν είναι πανελλήνιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην εποχή μας κάνει κάποιος θέμα ότι δεν μου έδωσαν τα λεφτά που ήθελα να πάρω. Γιατί αυτό το θέμα είναι υπέρ σου; Πού αποσκοπεί αυτό; Να πει ότι είναι ακριβή ηθοποιός και ο ΑΝΤ1 δεν της έδωσε τα λεφτά;», σχολίασε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ