Ανησυχία για την Μέγκι Ντρίο: «Αν πεθάνω, θα με έχουν σκοτώσει»

Ανησυχία για την Μέγκι Ντρίο: «Αν πεθάνω, θα με έχουν σκοτώσει»

Φοβάται για τη ζωή της η πρώην παίκτρια του GNTM.

Με την αγωνία και τον φόβο ζει η Μέγκι  Ντρίο. Στην εφημερίδα « On Time» και την Σάσα Σταμάτη μίλησε το μοντέλο και αποκάλυψε γιατί  φοβάται για την ζωή της. Συγκεκριμένα ανέφερε: « Ξύπνησα νωρίς το πρωί να πάω στις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου και το αμάξι που μόλις είχα αγοράσει πριν ένα μήνα είχε εξαφανιστεί, δεν υπήρχε κάτω από το σπίτι μου. Ένα λευκό smart. Άρχισα να κλαίω, μαζεύτηκε η γειτονιά και πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου μένω και δήλωσα την κλοπή.

Πιστεύω ότι με παρακολουθούν  και υπάρχουν και ενδείξεις πλέον, γιατί πριν από ένα μήνα μου είχαν σπάσει τον καθρέφτη και μου είχα χαράξει όλο το αμάξι με κλειδί. Υπάρχουν  ακόμα πολύ haters από το παιχνίδι και γενικά η είσοδός μου στην τηλεοπτική ζώνη, δεν έκανε τον κόσμο χαρούμενο. Θέλω να σου πω κάτι, αν πεθάνω, θα με έχουν σκοτώσει, στο δηλώνω τώρα που είμαι ζωντανή.

Έχει φοβηθεί το μάτι μου γενικά. Νιώθω φοβισμένη και μόνη γιατί η οικογένειά μου είναι μακριά, το σπίτι μου είναι στη Θεσσαλονίκη και οι γονείς μου μένουν εξωτερικό».

Ανησυχία για την Μέγκι Ντρίο: «Αν πεθάνω, θα με έχουν σκοτώσει»

ΚΛΕΙΣΙΜΟ