Μαρία Κορινθίου- Γιάννης Αϊβάζης: Η κόρη τους θα παίξει στο «Καφέ της Χαράς»! (εικόνες)

Μαρία Κορινθίου- Γιάννης Αϊβάζης: Η κόρη τους θα παίξει στο «Καφέ της Χαράς»! (εικόνες)

Νέα είσοδος στην αγαπημένη σειρά.

Συνέντευξη με αποκαλύψεις από την Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open το Σαββατοκύριακο, «Ελα Χαμογέλα», και έβγαλε είδης, αφού αποκάλυψε ότι η 12χρονη κόρης της θα παίξει στο «Καφέ της Χαράς»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή η φωτογραφία είναι πριν 4 χρόνια….Πρώτη μέρα σχολείου…πάντα τραβάμε φωτογραφία την πρώτη μέρα του σχολείου……φέτος πια, από δημοτικάκι, πάμε Γυμνάσιο. Ανάμεικτα συναισθήματα…. Φέτος λοιπόν, πάμε Γυμνάσιο ….προσπαθώ με κάποιο τρόπο να δεχτώ αυτήν την απότομη αλλαγή, να το διαχειριστώ…. δεν είναι μόνο δύσκολο για τα παιδιά μας αυτή η αλλαγή, αλλά και για εμάς τους γονείς. Τα «μωρά» μας αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στην περίοδο της ενηλικίωσης, της επανάστασης, της δίκης τους προσωπικής αναζήτησης, σαν άνθρωποι και σαν πολίτες που απαρτίζουν το σύνολο της κοινωνίας μας και διεκδικούν πια και αυτά μία δίκη τους θέση στο σύνολο. Καλή σχολική χρόνια να έχουμε και δύναμη σε όλους τους γονείς που με νιώθουν! #backtoschool #isminou #γυμνασιο #family #mylife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ?????????? (@mariakorinthiou) στις

Μάλιστα, τη συμμετοχή της μικρής Ισμήνης επιβεβαίωσε και ο σεναριογράφος της σειράς Χάρης Ρώμας απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Δεν ξέρω πότε θα μπει στη σειρά η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Θα κάνουμε μια ακρόαση. Είναι στα σχέδιά μας να μπει ένα κοριτσάκι. Θα παίξει την εγγονή ενός βασικού χαρακτήρα του χωριού».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ