Ναταλία Τσαλίκη- Γιάννης Μπέζος: Οι τρυφερές δημόσιες εξομολογήσεις για έναν έρωτα 36 χρόνων

Ναταλία Τσαλίκη- Γιάννης Μπέζος: Οι τρυφερές δημόσιες εξομολογήσεις για έναν έρωτα 36 χρόνων

Κοινή και δημιουργική ζωή σε όλα τα επίπεδα για το ζευγάρι.

Η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Διατηρούν και οι δυο χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, και συνήθως τους βλέπουμε μόνο όταν πρόκειται για την δουλειά τους.

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», ήταν καλεσμένος ο ηθοποιός, όπου τον περίμενε μια έκπληξη από την σύζυγό του, ένα βίντεο όπου μιλούσε με πολύ τρυφερά λόγια για την σχέση τους και τον ίδιο.

«Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη δουλειά ως συνεργάτες. Προηγήθηκε η καλλιτεχνική συνεργασία και μετά ήρθε η σχέση. Στην πορεία επιδιώξαμε να συνεργαζόμαστε. Όταν εκτιμάς τη δουλειά του άλλου και τον θαυμάζεις σαν καλλιτέχνη, βεβαίως επιδιώκεις να δουλεύεις μαζί του. Εύχομαι να γίνει και πάλι.

Ο Γιάννης δεν έχει απωθημένα, νομίζω πως κάνει πάντα αυτό που θέλει . Αγαπάει τη δουλειά του, δεν είναι φυγόπονος, δεν γκρινιάζει. Βλέπεις άλλους ανθρώπους νέους που κουράζονται, ταλαιπωρούνται, παραπονιούνται. Θα πάει πρώτος από όλους στη δουλειά και δεν θα παραπονεθεί ποτέ. Είναι η φύση του τέτοια που του αρέσουν οι κωμωδίες. Του αρέσει το γέλιο. Η κωμωδία έχει και κάτι άλλο, πέραν του ότι είναι ένα είδος ευφροσύνης και ευφορίας, έχει άμεση ανταπόκριση. Του αρέσει να εισπράττει την ανταπόκριση του κοινού. Του αρέσει η επικοινωνία».

Ο Γιάννης Μπέζος, αμέσως μετά το βίντεο της απάντησε: «Με αιφνιδίασες. Είμαστε μαζί 36 χρόνια. Πρέπει να πω ότι η Ναταλία δεν είναι απλά σύζυγός μου, είναι ένα σημείο αναφοράς για μένα. Η σχέση μας είναι πολύ ουσιαστική , δεν είναι ότι μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο. Μοιραζόμαστε τον ίδιο χρόνο, τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες φιλοδοξίες για μια ζωή πιο δημιουργική».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ