Σία Κοσιώνη: Αποκάλυψε την αντίδραση του σύζυγού της, Κώστα Μπακογιάννη όταν έκοψε τα μαλλιά της!

Σία Κοσιώνη: Αποκάλυψε την αντίδραση του σύζυγού της, Κώστα Μπακογιάννη όταν έκοψε τα μαλλιά της!

Είχε πάρει έγκριση πριν το κάνει…

Στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου, ήταν καλεσμένη την Τρίτη το μεσημέρι , η Σία Κοσιώνη. Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, μίλησε για όλους και για όλα, ακόμη και για προσωπικές στιγμές της.

Μία από αυτές ήταν η απόφασή της να κόψει τα μαλλιά της, και ο ρόλος που έπαιξε η γνώμη του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε «Η αλήθεια είναι πως λίγο το φοβόμουν λόγω της δουλειάς μου. Γιατί δεν είναι συνηθισμένο anchorwoman να έχει κοντά μαλλιά. Από την άλλη δεν το φοβόμουν, αν μου πάει, γιατί το είχα ξανακάνει παλιότερα, πριν με γνωρίσετε από την τηλεόραση. Ήξερα πως το κοντό μαλλί μου πάει.

Για να το κάνω, το σκεφτόμουν ένα δυο χρόνια. Δεν ήταν ξέσπασμα. Δεν ξέσπασα στα μαλλιά μου. Το σκεφτόμουν καιρό. Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου. Του λέω « να τα κάνω έτσι;» Μου είπε «προχώρα» Αν είχα το κόκκινο φως από τον άντρα μου δεν ξέρω αν θα το τολμούσα, αλλά με ενθάρρυνε. Σημασία έχει να νιώθω εγώ καλά. Ήξερε πως το σκεφτόμουν καιρό να κόψω τα μαλλιά μου, οπότε με ενθάρρυνε».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ